- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.374
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.841
Sende gece kuşusun canim:)) az demlenip gidiyosun şekerleme yapiyosunKizcrlerrr bn geldimm. Herkesler uyudu mu yoksaaa
Ooo brcestemmm . Ne sevindim seni gordugume vallahaSende gece kuşusun canim:)) az demlenip gidiyosun şekerleme yapiyosun
Iyim canim esim yok giriyorum yoksa benim ki tepemde olur nabiyosun gece gece telefonda diye :)) aksam dan uyuyorum bende esm olmaynca bu saatte kalkiyorum biraz gelinle whatsapta konusuyodyk aslnda ayaktaydim anca kestik konusmayi buraya baktim :)) sen nabiyosun nasilsin tatlisOoo brcestemmm . Ne sevindim seni gordugume vallahaiki kelam ederiz .. oglen sekerleme yapinca gece kusu oluverio insan... sen napion datlumm
Bnde oruclwrimi bitirmeye çalışıyorum tum gucumleIyim canim esim yok giriyorum yoksa benim ki tepemde olur nabiyosun gece gece telefonda diye :)) aksam dan uyuyorum bende esm olmaynca bu saatte kalkiyorum biraz gelinle whatsapta konusuyodyk aslnda ayaktaydim anca kestik konusmayi buraya baktim :)) sen nabiyosun nasilsin tatlis
Evet canim gece calisiyor..Bnde oruclwrimi bitirmeye çalışıyorum tum gucumleesin nerde kuzu. Nobet faln mi
Benim bir gelinim var kendi ailemden ama esimin ailesinde bn tek gelinim. Eltimde yok gorumcemdeEvet canim gece calisiyor..
Hay maşallah benim yerime de tut
Oruc tutmak guzel ya..
Ee sizin aile kalabalikmi nasil var gelin gorumce elti..
Bende seni gordugume sevindim tatlim bu arada
Himm.. bende kizkardes yok ah olmasini ne isterdim ama tek kizim iste.. bende 4 gorumce 1 elti 2 kayin 2 gelin 3 abi 1 kardes. Ne ararsan varBenim bir gelinim var kendi ailemden ama esimin ailesinde bn tek gelinim. Eltimde yok gorumcemdearada skici olsada memnunum halimden daha vok kendi ailmle ve kizkardeslerimle vakit geciriyorum canim. Kardeslerimin hepsi evli ve hepsiyle yakin oturuyoruz.
Iyi anlasio musunuz peki. Kizkardes elbette candir ama gelinin iyiyse onlada iyi anlasilir bnce.. kiz sen evde yanliz korkmuo musun. Ben cok korkagim bu konularda . Evim guvenlikli bi sitede giris kati ve heryer korkuluklu olmasina ragmn yanliz asla kalamam geceHimm.. bende kizkardes yok ah olmasini ne isterdim ama tek kizim iste.. bende 4 gorumce 1 elti 2 kayin 2 gelin 3 abi 1 kardes. Ne ararsan var
Ben lojmandayim canim.kontrollu giris cikisli bide heryer polis kayniyo zatenIyi anlasio musunuz peki. Kizkardes elbette candir ama gelinin iyiyse onlada iyi anlasilir bnce.. kiz sen evde yanliz korkmuo musun. Ben cok korkagim bu konularda . Evim guvenlikli bi sitede giris kati ve heryer korkuluklu olmasina ragmn yanliz asla kalamam gece
Bem buradayımmmKizcrlerrr bn geldimm. Herkesler uyudu mu yoksaaa
Oohh masallh. Otutrmussun duzenini.. akillilik yapion valla. Nerde vic vic iliski orda sorun kavga...Ben lojmandayim canim.kontrollu giris cikisli bide heryer polis kayniyo zatenbi zahmey korkmayayim dimi.. yok istanbukdaykende oyleydim alistim kalabaliklar icinde kendi rahatima duzenime alistim valla anneme yakinken kalmazdm israr ederdi ille evime gelicem :)
Anlasmal dersen tabiki hepsiyle degil. Aile olarak birinci vazifem
1.Umursama
2.Selamini eksik etme
3.hoşgör
4.icinden geldigi gibi mecburi durumlar haric arama..
Bla bla bla..
Tabiki uyuz olduklarim bogasim geldikleri var olmazmiama nefsimi terbiye edip banane demeye calisiyorum.Ama Genelde kimseyle sorunum yok olay cikartan degil olay cozen bi yapim var
Ooo gulumm gelmisss. Amma ben gidiciyim. 5 10 dk ya gidiveririmm. Nirdeydin gii. GeciktinBem buradayımmm
kız teyzemlere gwttimOoo gulumm gelmisss. Amma ben gidiciyim. 5 10 dk ya gidiveririmm. Nirdeydin gii. Geciktin
Kötüyüm kızz dem ağrıyoo kasık ağrıyoo göğüsüm ağrıyooo ne yapsam bilmiyorumOoo gulumm gelmisss. Amma ben gidiciyim. 5 10 dk ya gidiveririmm. Nirdeydin gii. Geciktin
Hayrola kuzum. Orda misin halakız teyzemlere gwttim
Anacim hep.ortayi bulur anac davranir ara et der ama ben zor durumlar haric icimden gelmiyorsa ve gercekten konusmamda fayda olmayacaksa tek laf etmem.. ama gonul ederm bi sekilde tabiki kimsenin istedigi gibi olmam umrumda degilOohh masallh. Otutrmussun duzenini.. akillilik yapion valla. Nerde vic vic iliski orda sorun kavga...
Ay unutmusum senin lojmsnda oldugunu kiz. Haklisin
Regl mi oluyosun yoksa. Sicak su torbasi ve agri kesici kullnKötüyüm kızz dem ağrıyoo kasık ağrıyoo göğüsüm ağrıyooo ne yapsam bilmiyorum
Anamdayım canımmmHayrola kuzum. Orda misin hala
10gün var adete bilmiyomm ya her ilacı kullanmıyom benRegl mi oluyosun yoksa. Sicak su torbasi ve agri kesici kulln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?