Ooo brcestemmm . Ne sevindim seni gordugume vallaha iki kelam ederiz .. oglen sekerleme yapinca gece kusu oluverio insan... sen napion datlumm
Iyim canim esim yok giriyorum yoksa benim ki tepemde olur nabiyosun gece gece telefonda diye :)) aksam dan uyuyorum bende esm olmaynca bu saatte kalkiyorum biraz gelinle whatsapta konusuyodyk aslnda ayaktaydim anca kestik konusmayi buraya baktim :)) sen nabiyosun nasilsin tatlis

Bnde oruclwrimi bitirmeye çalışıyorum tum gucumle esin nerde kuzu. Nobet faln mi

Evet canim gece calisiyor..
Hay maşallah benim yerime de tut
Oruc tutmak guzel ya..
Ee sizin aile kalabalikmi nasil var gelin gorumce elti..
Bende seni gordugume sevindim tatlim bu arada
Benim bir gelinim var kendi ailemden ama esimin ailesinde bn tek gelinim. Eltimde yok gorumcemdearada skici olsada memnunum halimden daha vok kendi ailmle ve kizkardeslerimle vakit geciriyorum canim. Kardeslerimin hepsi evli ve hepsiyle yakin oturuyoruz.

Himm.. bende kizkardes yok ah olmasini ne isterdim ama tek kizim iste.. bende 4 gorumce 1 elti 2 kayin 2 gelin 3 abi 1 kardes. Ne ararsan var
He desen kalabaliklar icinde ne kadariylasin yeri gelince hepsiyle ama kafa olarak bi kismi.

Himm.. bende kizkardes yok ah olmasini ne isterdim ama tek kizim iste.. bende 4 gorumce 1 elti 2 kayin 2 gelin 3 abi 1 kardes. Ne ararsan var
Iyi anlasio musunuz peki. Kizkardes elbette candir ama gelinin iyiyse onlada iyi anlasilir bnce.. kiz sen evde yanliz korkmuo musun. Ben cok korkagim bu konularda . Evim guvenlikli bi sitede giris kati ve heryer korkuluklu olmasina ragmn yanliz asla kalamam gece

Ben lojmandayim canim.kontrollu giris cikisli bide heryer polis kayniyo zaten bi zahmey korkmayayim dimi.. yok istanbukdaykende oyleydim alistim kalabaliklar icinde kendi rahatima duzenime alistim valla anneme yakinken kalmazdm israr ederdi ille evime gelicem :)
Anlasmal dersen tabiki hepsiyle degil. Aile olarak birinci vazifem
1.Umursama
2.Selamini eksik etme
3.hoşgör
4.icinden geldigi gibi mecburi durumlar haric arama..
Bla bla bla..
Tabiki uyuz olduklarim bogasim geldikleri var olmazmi ama nefsimi terbiye edip banane demeye calisiyorum.Ama Genelde kimseyle sorunum yok olay cikartan degil olay cozen bi yapim var

Oohh masallh. Otutrmussun duzenini.. akillilik yapion valla. Nerde vic vic iliski orda sorun kavga...
Ay unutmusum senin lojmsnda oldugunu kiz. Haklisin

Oohh masallh. Otutrmussun duzenini.. akillilik yapion valla. Nerde vic vic iliski orda sorun kavga...
Ay unutmusum senin lojmsnda oldugunu kiz. Haklisin
Anacim hep.ortayi bulur anac davranir ara et der ama ben zor durumlar haric icimden gelmiyorsa ve gercekten konusmamda fayda olmayacaksa tek laf etmem.. ama gonul ederm bi sekilde tabiki kimsenin istedigi gibi olmam umrumda degil
Benm bi kardesim bosandi mesela bi suru sorunlari vardi gelinin ama gel bi bi kere ikaz ettimmi sor? Hayir asla laftan anlamayama diyolog kuramayana samimi.olmayana cit etmemmm memmm :)) kiz bosandi gitti ben hic. Cunku haksizdi.
Mesela biri de evine gitti bi ara be aradim sordum karar onun banane dimi? Evliligini kurtarmak onun vazifesi sorun ben degil kendi esi? Evine dondu ben aramadm sormadm diye trip atti. Arasam sorsam gene sorun du bende benim icin ne iyi geliyosa onu yaptm yani zorr bacim valla aile olmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…