- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.821
Yok olmaz kimseye gelme diyemezsin. Onlar koyde yasiyor. Surekli gelip gitmiyorlar. Ama kayinlarim bekar. Birisi yariyil tatiline girdi geldi. Bir burda bir orda bir surda gecirecek tatilini. Digeri bitirdi okulu issiz. Kafasina gore arada geliyor gidiyor. Digeri de memur izin veya resmi tatiller oldu mu gelir. Arasira yigenleri gelir. Hicbirine gelme denmez. Geldiklerinde ben yoruluyorum. Hem bedenen hem psikolojik. Ya bir de sinir oldugum hepsi her seferinde habersiz geliyor. En fazla sabahtan haber verirler aksama sizdeyim diye . Ama kalacaklarini yine soylemezler. Aksam olur saat 10 a kadar kalkmazlar( bu arafa bize cok yakin otursan eltim ve gorumcem de var) o saat gelince esim mecbur teklif eder burda kalin diye. Hicbiri de yok gidiyim diger tarafa demez. Tamam gitmek zorunda degiller ama bari haber etsinler hic olmazsa kendimi yemegimi kahvaltimi ona gore hazirlayim. Bak simdi sabah kahvaltisina evde bir sey yok. Esim diyette yedigi belli. Ben de fazla bir sey yiyemiyorum. Ama sabah mecbur erkenden kalkip markete gidecem. Gercekten bazen icim cok doluyor. Benim kardesimin onumuzdeki hafta gelecegi aylar oncesinden belliydi. Bunlarda en azindan iki gun once haber verseler. Cok doluyum ya kusura bakma.Hem hamilelik hem o bu şu yorucu tabi canim simdi biz ne desek yersiz olacak esinin ailesi babasina gelme dese olmaz annesine gelme dese kaynina gelme dese..
Kendilerinin dusunmesi lazm cokmu uzaklar size