• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah allah üsüttunmü..
Tuzlu suyla gargara yap sık sık.. buhar yap burnuna sicak suyun icine biseyler koy dicem ama.varmiki sende
Yo usutme değil zaten kronik bende burun tikanikligi griple iyice fena oldum, vikis buhari yaptim nane yagi kokluyorum sürekli tik yok beş dakika düzeliyor sonra yine ayni tuzlu su da etki etmedi .

Bilmiyorum ki geniz akintisjni hic sorma bende de var ,kemik eğriliği ve et varmis ondan ameliyat oldum eskisi kadar sık olmuyor ama oldu mu çok kotu oluyor .

Kizlar haftada en az iki sefer esiniz tarafindan yatili misafiriniz gelse siz de benim gibi artik bunalmaz misiniz ? Bazen haksizlik mi ediyorum siye dusunmuyor degilim. Pazartesi de benim kardesim gelecek yatili. Ama benim kardesim en son temmuzda gelmisti :/ ama esimim ailesinden biriler, kaynanam, kayinbabam, kayinlarim. Gercekten bunaliyorum. Misafir carsaflarini yikamiyorum artik hep kendilerinden biri geldigi icin. Cunku ne zaman yikasam yikadigim gun birisi geliyor kalmaya. Tum duzenim alt ust oluyor :/

Kizlar haftada en az iki sefer esiniz tarafindan yatili misafiriniz gelse siz de benim gibi artik bunalmaz misiniz ? Bazen haksizlik mi ediyorum siye dusunmuyor degilim. Pazartesi de benim kardesim gelecek yatili. Ama benim kardesim en son temmuzda gelmisti :/ ama esimim ailesinden biriler, kaynanam, kayinbabam, kayinlarim. Gercekten bunaliyorum. Misafir carsaflarini yikamiyorum artik hep kendilerinden biri geldigi icin. Cunku ne zaman yikasam yikadigim gun birisi geliyor kalmaya. Tum duzenim alt ust oluyor :/
Hem hamilelik hem o bu şu yorucu tabi canim simdi biz ne desek yersiz olacak esinin ailesi babasina gelme dese olmaz annesine gelme dese kaynina gelme dese..
Kendilerinin dusunmesi lazm cokmu uzaklar size

Back