Hem hamilelik hem o bu şu yorucu tabi canim simdi biz ne desek yersiz olacak esinin ailesi babasina gelme dese olmaz annesine gelme dese kaynina gelme dese..
Kendilerinin dusunmesi lazm cokmu uzaklar size
Yok olmaz kimseye gelme diyemezsin. Onlar koyde yasiyor. Surekli gelip gitmiyorlar. Ama kayinlarim bekar. Birisi yariyil tatiline girdi geldi. Bir burda bir orda bir surda gecirecek tatilini. Digeri bitirdi okulu issiz. Kafasina gore arada geliyor gidiyor. Digeri de memur izin veya resmi tatiller oldu mu gelir. Arasira yigenleri gelir. Hicbirine gelme denmez. Geldiklerinde ben yoruluyorum. Hem bedenen hem psikolojik. Ya bir de sinir oldugum hepsi her seferinde habersiz geliyor. En fazla sabahtan haber verirler aksama sizdeyim diye . Ama kalacaklarini yine soylemezler. Aksam olur saat 10 a kadar kalkmazlar( bu arafa bize cok yakin otursan eltim ve gorumcem de var) o saat gelince esim mecbur teklif eder burda kalin diye. Hicbiri de yok gidiyim diger tarafa demez. Tamam gitmek zorunda degiller ama bari haber etsinler hic olmazsa kendimi yemegimi kahvaltimi ona gore hazirlayim. Bak simdi sabah kahvaltisina evde bir sey yok. Esim diyette yedigi belli. Ben de fazla bir sey yiyemiyorum. Ama sabah mecbur erkenden kalkip markete gidecem. Gercekten bazen icim cok doluyor. Benim kardesimin onumuzdeki hafta gelecegi aylar oncesinden belliydi. Bunlarda en azindan iki gun once haber verseler. Cok doluyum ya kusura bakma.

Bercestenin dediği gibi biz birşey diyemeyiz esin ve karsi taraf düşünmeli.

Evet habersiz gelmek anlayissizlik zor gercekten bi duzenin var nizamin var

Haklisin canim hamilelikle daha Zor oluyordu ki normal insana bile zor gelir misafir agirlamak kolay değil yatili ve sürekli hic kolay değil esin biraz citlatsa kirmdan daha seyrek gelseler kolay denmez ki bu da

Evet habersiz gelmek anlayissizlik zor gercekten bi duzenin var nizamin var
Aynen oyle
Haklisin canim hamilelikle daha Zor oluyordu ki normal insana bile zor gelir misafir agirlamak kolay değil yatili ve sürekli hic kolay değil esin biraz citlatsa kirmdan daha seyrek gelseler kolay denmez ki bu da
Esimin ailesinden herkes o kadar alingan ki. Ufaciktan ima eden bir sey desen kuser konusmazlar.
Ama onunla guzelce konusman lazm seni de anlamasi lazim canm ben esimle oturur konsuurum hep
Bircok seyi konusurum. Ama bu konu biraz farkli. Yataklarini falan esim yapar o toplar. Genel de esimle vakit gecirirler. Yemek aramazlar vs.. sana ne zarari var gelip bir gece kalip gidiyorlar diyebilir ki hakli. O yuzden konusamiyorum.

Cank
Canim durum daha farklı o zaman senin kirilganlarsa hic girme konuya yeni mi evlisin eğer öyleyse belki zamanla değişir daha az gelirler

Seviyor diye bu sekilde alistirma.. konus istisare yapmasini iste seninle
Esim misafir sevmedigimi bilir. Ama sonucta gelenlerde annesi babasi kardesi. Yani ben rahatsizligimi dile getirsem bile esim karsi tarafa bir sey soyleyemez bu konu hakkinda. Ki soylemesini de istemem. Benim istedigim karsi tarafin kendilerinin bunu anlamasi. Ama o da malesef olmuyor. Esim benim ailem tarağından birisi geldi mi cok iyi davranir dort doner bu konular da o yuzden onu kirmK istemiyorum.

Himm.. anladim yükü senden aliyorlar biraz yani.. anne baba neyse de kayin işi biraz şey ya yani rahat gezmek istersin filan oturmak uzanmak flan ilerleyen zamanda daha da sknto olablir

Cank

Canim durum daha farklı o zaman senin kirilganlarsa hic girme konuya yeni mi evlisin eğer öyleyse belki zamanla değişir daha az gelirler
1,5 yillik evliyim. Daha az olacagima daha cok artiyor gibime geliyor. Cunku gecen yil bu kadar gelenim gidenim yoktu. Bu yaz esim bir iki ay issiz kaldi. O donem bir alistilar heralde eşim evde diye. O gunden beri devam ediyor. Hafta da en kotu bir kisi en kotu. Nerdeyse bir hafta boyunca evde yalnizdim diyebilecegim gunum olmadi.

Aynen benmki de soylemez.. bu durumda kimse durduk yere bisey diyemez.. tamamen kaynanin dusunup cocuklarina demesi lazm

Himm.. anladim yükü senden aliyorlar biraz yani.. anne baba neyse de kayin işi biraz şey ya yani rahat gezmek istersin filan oturmak uzanmak flan ilerleyen zamanda daha da sknto olablir
Of evet yaa. Zaten tum kiyafetlerim dar gelmeye basladi. Evde yalnizken taytla duruyorum ama kayinlarim geldi mi rahat edemiyorum. Bugun carsidaydim mesela cok yorgun geldim eve. Geldikten bir saat sonra kaynim geldi. Daha ayaklarimi uzatip oturamadim. Yorgunluktan oluyorum.

Ah canim ya. Benim ilk evlendigimde de cok yatili misafirim.oldu hatta kaynimla eltime bile evimi biraktigim oldu
Kaynimin dugun evi bendim nisandi vs
Ama sora kaynim flan evlenince misafirler bolundu :) seninkilerde zamanla azalir onlar evlendikce. Ilk olunca boyle oluyor
Buyuk evi biz oldugumuz icin tabi .ilk buyukler bize gelirdi ama tasindi kaynimda bizde baska yerlere gtitik smdi

Allah yardimcin olsun canim , zor hakikaten insaAllah bebek olunca biraz düşünürler ne diyelim

Reactions: H M
Biz de de tam tersi. Kucuk olan biziz. Digerlerinin misafirlerini bolduk galiba bizim ev de sessiz sakin diye burayi tercih ediyorlar konaklamak icin. Eltimin 3 kucuk cocugu var ve evleri cok kucuk.
Allah yardimcin olsun canim , zor hakikaten insaAllah bebek olunca biraz düşünürler ne diyelim

İnsallah ama daha beter olacagina adim gibi eminim. Teyzem var sehir disinda. O bir iki kere gelip beni yalniz birakmadiklarini gorurse soyler cat cat bu kizin yalniz kalip kendini toplamasi kazim diye hic cekinmez. Ona guveniyorum biraz dogum sinrasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…