• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin canim bi buyuyp anlatsa derdini icimiz rahatlayacak.. telefonda konusuyoruz beni optugunu sanip telefonu opuyor kac kere :)) bende baktim cok annem ben kardesm baabam abim vs.. ilgilendik ananesinden flan daha cok hasya annesi viraz
Inanirim valla canim. Benimde abimin cocuklarina öluyoruz biz. Merhametli insan heryerde merhametlidir.. insllh alirsiniz bu emeginizin mukafatini

Olur insllh cnm. Cagimizin hastaligi gebelik sikintsi ya. Bende kac yil boyunca istedim olmadi 2 kez dusuk yaptim. Oglumun gebeligindede hep yattim gunluk gobekten igneler vuruldum. Cok skintiliydi.. sen kc yildr istiosun
Ben 3 bcuk senelik evliyim mayista senem doluyor iste. Ben hic korunmadm canm ama 2 sene hic biseye cok dkkat etmedm guzel gecti umursamadm pek.. ama ne zaman umursamdim sarpa sardi :)) ugrasioz iste bakalim doktor olur diyor normal biraz ugrastirabilir diyor sadece

Ben 3 bcuk senelik evliyim mayista senem doluyor iste. Ben hic korunmadm canm ama 2 sene hic biseye cok dkkat etmedm guzel gecti umursamadm pek.. ama ne zaman umursamdim sarpa sardi :)) ugrasioz iste bakalim doktor olur diyor normal biraz ugrastirabilir diyor sadece
Klomen filn kullndin mi hic. Yada evde hazirlanan kurleri kullndin mi. Bn cok etkilerini gordum

Back