- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.801
Sağol canım benim cikar umit ettik almış cezaAllah kurtarsın canım yaa
Napcaksın canım sabırr rabbim kurtarsınnnn inşallahSağol canım benim cikar umit ettik almış ceza
Inşallah kuzm inşallahNapcaksın canım sabırr rabbim kurtarsınnnn inşallah
Allah sabir versinBiani istiyom annemi görmek abim 8 sene almış bugün öğrendim: (
Sağol canım benim çok sağolAllah sabir versin
Geldim canim uyumusum biraz..
Geldim canim uyumusum biraz.. nabtin misafirlerin ne zaman geliyordu canim
Himm sen nabtin tüm gün ne var ne yokOh ne güzel , pazar inşallah.
Himm sen nabtin tüm gün ne var ne yok
Allah allah üsüttunmü..Ya grip oldum Burnum çok feci tikandi nefes alamiyorum
Yo usutme değil zaten kronik bende burun tikanikligi griple iyice fena oldum, vikis buhari yaptim nane yagi kokluyorum sürekli tik yok beş dakika düzeliyor sonra yine ayni tuzlu su da etki etmedi .Allah allah üsüttunmü..
Tuzlu suyla gargara yap sık sık.. buhar yap burnuna sicak suyun icine biseyler koy dicem ama.varmiki sende
Burun yapindan filanmi.. bendede geniz akntisi sinuzitYo usutme değil zaten kronik bende burun tikanikligi griple iyice fena oldum, vikis buhari yaptim nane yagi kokluyorum sürekli tik yok beş dakika düzeliyor sonra yine ayni tuzlu su da etki etmedi .
Kemik egriligi bendede var ama tirsiyorum ameliyata olamam herhalBilmiyorum ki geniz akintisjni hic sorma bende de var ,kemik eğriliği ve et varmis ondan ameliyat oldum eskisi kadar sık olmuyor ama oldu mu çok kotu oluyor .
Hem hamilelik hem o bu şu yorucu tabi canim simdi biz ne desek yersiz olacak esinin ailesi babasina gelme dese olmaz annesine gelme dese kaynina gelme dese..Kizlar haftada en az iki sefer esiniz tarafindan yatili misafiriniz gelse siz de benim gibi artik bunalmaz misiniz ? Bazen haksizlik mi ediyorum siye dusunmuyor degilim. Pazartesi de benim kardesim gelecek yatili. Ama benim kardesim en son temmuzda gelmisti :/ ama esimim ailesinden biriler, kaynanam, kayinbabam, kayinlarim. Gercekten bunaliyorum. Misafir carsaflarini yikamiyorum artik hep kendilerinden biri geldigi icin. Cunku ne zaman yikasam yikadigim gun birisi geliyor kalmaya. Tum duzenim alt ust oluyor :/
Korkucak bisey yok canim eskisi gibi değil ki silikon tampon koydular bana bi hafta sonra alindi alinirken hic acimadi bileKemik egriligi bendede var ama tirsiyorum ameliyata olamam herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?