- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.376
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.761
Guli başka bişy demiyorum........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bileereekk yaptımmmmmmmGuli başka bişy demiyorum........
Yok yok senin aklin başinda degil ben anladimBileereekk yaptımmmmmmm
Gayetttt iyiyimmmmmYok yok senin aklin başinda degil ben anladim
Haklısın kesinlikle uygulamak lazimHaksizmiyim datli. Boş durdukca insanin cani daha cok sklmazmi?
Şşşşşşşşş!Haklısın kesinlikle uygulamak lazim
Tmm sustum sen bilirsin..Şşşşşşşşş!
NeeeeeeeeeŞşşşşşşşş!
Haklısın deyinnNeeeeeeeee
NeyeeeeeeHaklısın deyinn
Kizdi Guli :)Neyeeeeee
:) ben bisey demiyorum gulum boyle kendini mesgul etmek kafani daha da rahatlatir diye soyledimNeyse kızlar benim kafa kaçık k.bakmayın özellikle bercesteeeeeeeee teeeeee teeeeee
Mesela canımmmm:) ben bisey demiyorum gulum boyle kendini mesgul etmek kafani daha da rahatlatir diye soyledim
Evlilginlw ilgili kararlarin netlessin bi.Mesela canımmmm
Hayırrrr arayan yokk canım vatsapa bile girmemişşş düşünnnEvlilginlw ilgili kararlarin netlessin bi.
Bu psikolojiden cik Allahin izniyle.
Bu arada aramadimi hala?
Peki nasilmis haberin varmi? Ilk defami gidiyorsun evden peki oldumu bi kac kezHayırrrr arayan yokk canım vatsapa bile girmemişşş düşünnn
Evt caım geldmma 2gündür durmam akşamı gelirdi eşim ama yokkk gelen yokk arayan yookkk habwrimde yokkkPeki nasilmis haberin varmi? Ilk defami gidiyorsun evden peki oldumu bi kac kez
Allah allah ilginc.. cok kiskaniyor diyordun bu durumu nasil kabulleniyor peki. Hayret oyle bi insan atak yapardi. Aman zarari olmasinda tabi yine de sesi cikmasi gerekirdi ilgincEvt caım geldmma 2gündür durmam akşamı gelirdi eşim ama yokkk gelen yokk arayan yookkk habwrimde yokkk