- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.641
Olur inşallah üzme kendini ne demişler 'Allah var gam yok'.Rabbim hakkımda hayırlısını versin canım bebek niyetimde yokk şuannn sadece muradımın yerine gelmesini istiyorum hayatımın düzelmesini istiyorumm güzel günnler istiyorumm hayat istiyorum
tabiki canım benim ablam da evli vermezsem olmaz kiablana para veriyon mu vallahi çok merak ettim şu an
Ynn canım seven insan arardı sorardi demwk sevgininde saygınında bitiiği yerdeyizzzOlur inşallah üzme kendini ne demişler 'Allah var gam yok'.
Rabbim çizmiştir yolunu dert etme kendine bu kadar . Herşey hallolur yeterki canın sağolsun.
tabi .. ablanın konumu farklı olur..tabiki canım benim ablam da evli vermezsem olmaz ki
Aminnnn kız nirdesinnn sen bakemmm hesap virrrrMrb hanimlar..
Rabbim bugunumuzu diğer gunlere bayram eylesin..
Sıkintılariniz bitsin
"Kalpler Allahi anmakla mutmain olur"ayetine mahzar oluruz insallah..
Ayneeen guliiiBizde büyleee canee kabul eden geliiii dime kızlarr T Tatlianne20 @nur mawishH M Dil-i bitab demiiiii ama
Günluk yapmam gereken ler vardi bugun Cuma ayrica kuzum vakti degerlendirmek gerek..Aminnnn kız nirdesinnn sen bakemmm hesap virrrr
Kuzum temizlik yaoiyom ben de bugün.@nur mawish gene nere gittin kafa dinlemeyemi gel çabuk bakım@brcstegul Canım seni göremedim bugün nirdesin acep @Gul-i zar sende bitmedi bi temizlik ayol Dil-i bitab sende bivar bi yok herkesler nirdeeeee
Duana amin diyorum nergisim Hayirli Cumalar.. canimAyneeen guliii
Ewet canım en iyisini sen yapmışsınGünluk yapmam gereken ler vardi bugun Cuma ayrica kuzum vakti degerlendirmek gerek..
allah yardımcın olsun peki ayrılacakmısınız ? bebeğin var mıEşimden sorunlarım vardı canım 6senedir çözemiyoduk mahkemeler gittik ama olmadı ben kaçarak evlendim(tavsiye etmem) sonrası allak bullaj taki bu seneme kadar zoorduuu seviyorduk sebiyordu ama sevgi yetmiyodu zooorrrrrrrrr
Burdayim caniiiimDil-i bitab nergiiissssss gissss gissss gissssssssssss beğenmeee gelllll burayaaaa
Olmayacak demek ki. Acı kendine ve bırak artık. Yoluna bak kendine yeni bir yol çiz. Sana da yazık , hayatına da yazık.A
Ynn canım seven insan arardı sorardi demwk sevgininde saygınında bitiiği yerdeyizzz
Yok canım 1düşüğüm oldu başkada olmadı evett öyle düşünüyorım yani 4gün önce eşimde aynı fikirdeydi şimdi ne durumda bilmiyorum aramıyı sormuyo ne bilim karışığımmmmmallah yardımcın olsun peki ayrılacakmısınız ? bebeğin var mı
ben memurum kuzum ablama 400 veriyorum bana 2100 kalıyor ek borcum var çok şükür yetiyortabi .. ablanın konumu farklı olur..
bende bakıcıya verdikten sonra elime 900 tl para kalıyorda sahi sana ne kadar kalıyor ?
asgari ücret alıyorum
700 tl bakıcı veriyorum da + yemesi var tabi mutfak masrafnda artıyor sen ablana ne kadar veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?