- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.661
Bende bi andan topla bianda sizinlen ilgilen bisiler yiycem kendime eee e yemek yapcaniz akşam düşünüyorm suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napion caneeeBurdayim caniiiim
iyi en azından benim annem gibi 700 tl istememiş sendenben memurum kuzum ablama 400 veriyorum bana 2100 kalıyor ek borcum var çok şükür yetiyor
Borç yiğidin kamçisidir heytben memurum kuzum ablama 400 veriyorum bana 2100 kalıyor ek borcum var çok şükür yetiyor
Ayy kuzum dayanama sana ya bisi diyemiom anneeiyi en azından benim annem gibi 700 tl istememiş senden
ah canm ben çok şey yaşadım birde üstüne eşi ile hayatımızı maffettiler 1 sene dayandm baktm olmuyorAyy kuzum dayanama sana ya bisi diyemiom annee
Hoşbuldum cağnim..Hoşgeldin nergisim brcstm
Öz annemi kaynanmiah canm ben çok şey yaşadım birde üstüne eşi ile hayatımızı maffettiler 1 sene dayandm baktm olmuyor
çok şiddetli kavga ettik
şimdi bakıcı bakıyor en azındna kafam rahatladı inan ki..
öz annem öz =)Öz annemi kaynanmi
Evet sigortanin yatmasi sana avantaj yemek nasib olur insallah :)ama işte elime çok az para kalıyor bir yanım değmez diyorda bir yanım sigortan da yatıyor diyor.. el mahkum işte..
Olsun sukur edek kuzm üzülme girer düzene herşeyama işte elime çok az para kalıyor bir yanım değmez diyorda bir yanım sigortan da yatıyor diyor.. el mahkum işte..
Evett kız tam ben etiket etcektimmm@Never lose your hope Kuzum gel kafan dagilir.
abooo annen para mı istiyor bideiyi en azından benim annem gibi 700 tl istememiş senden
inşallah sagolasın.. işte elime az para kalıyor ama sabrediyorum da..Evet sigortanin yatmasi sana avantaj yemek nasib olur insallah :)
Canım benim insan yakını bile acitiyor canıniöz annem öz =)
1 yıl pra ile baktı.. baksın ben zaten emegini verecektim ama kalkıpda elle bir tut demedik neyse lakin burnumuzdan getirdi herşeyi en son çok şiddetli kavga ettik görüşmüyoruz şimdi cocugumada bakıcı bakıyor..abooo annen para mı istiyor bide
ablam a eşim ver dedi yoksa o istemiyorum dedi eşimde elin oğluyla evli dedi laf ederlder ver dedi
valla öyle öyle borç hiç bitmez valla bittiği gün ü ben çok merak ediyorumBorç yiğidin kamçisidir heyt