- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.621
Aynen giz burda espiri herşey yapılır alinmaz sizi cimen kafa derler bana nergis etcil bcrstgl kuzu bir mawis dana guli de sincapBizde büyleee canee kabul eden geliiii dime kızlarr T Tatlianne20 @nur mawish @brcstegulDil-i bitab demiiiii ama
Rabbim hakkımda hayırlısını versin canım bebek niyetimde yokk şuannn sadece muradımın yerine gelmesini istiyorum hayatımın düzelmesini istiyorumm güzel günnler istiyorumm hayat istiyorumanladm rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah gönlünüzde olanı size.
sgk da çalışıyorum memur um diyarbakır dan katılıyorum oğlum a da ablam bakıyornerde çalışıyorsun peki ?
kim bakıyor bebişine ?
o değilde ben okumuş cevap vermeyi unutmuş cıkmışım kk dan aman yarabbimKız Katy ben sana cvp yazdımdı sanırım yazmamış mıyım :) Çok ayıp etmişim özür diliyom genelde biliyon hemen cvp yazarım ama unuttum zaar :)
Hahahahhaha deliiiiiAynen giz burda espiri herşey yapılır alinmaz sizi cimen kafa derler bana nergis etcil bcrstgl kuzu bir mawis dana guli de sincap
ablana para veriyon mu vallahi çok merak ettim şu ansgk da çalışıyorum memur um diyarbakır dan katılıyorum oğlum a da ablam bakıyor
Hoşgeldin canim derdine derman olalim üzme kendini olur ole bugün iyi isen bigun kötü şükür bunlari yasayabiliyoz rabbime şükürBende geleyim bari.
Yaş 27 , 2 kızım var , izmirden katılıyorum . Bunların dışında ;
Canım çok sıkılıyor, yorgunum kırgınım üzgünüm ne bileyim öyle işte saçma sapanım bu aralar.
bir sıkıntımı var peki eşin ile aranız mı kötüRabbim hakkımda hayırlısını versin canım bebek niyetimde yokk şuannn sadece muradımın yerine gelmesini istiyorum hayatımın düzelmesini istiyorumm güzel günnler istiyorumm hayat istiyorum
Bende geleyim bari.
Yaş 27 , 2 kızım var , izmirden katılıyorum . Bunların dışında ;
Canım çok sıkılıyor, yorgunum kırgınım üzgünüm ne bileyim öyle işte saçma sapanım bu aralar.
Temamm nezamn istersen: )))söylemem
Hele canımmmm ben cvp vermemezlik etmem kendi suçunu bana yıkıyon hemen :)o değilde ben okumuş cevap vermeyi unutmuş cıkmışım kk dan aman yarabbim
rezil olduk
Ewet canım şu aralar annemdeyim bu 4.günüm ama sıkntılar varrrr hayat zorr evlilik zorrrbir sıkıntımı var peki eşin ile aranız mı kötü
aman benm ki de güya çalışmak işte elime çok az para kalıyor..Temamm nezamn istersen: )))
hadi ya neden ? küs mü geldin annenin evineEwet canım şu aralar annemdeyim bu 4.günüm ama sıkntılar varrrr hayat zorr evlilik zorrr
yıkarım tabiHele canımmmm ben cvp vermemezlik etmem kendi suçunu bana yıkıyon hemen :)
Allahım bunun meraklı tazeliği de beni öldürecekablana para veriyon mu vallahi çok merak ettim şu an
içime oturdu napym yaşadıklarım hıı ondan sordumAllahım bunun meraklı tazeliği de beni öldürecek
Ama ne iş bu kiz is sonuçtaaman benm ki de güya çalışmak işte elime çok az para kalıyor..
Eşimden sorunlarım vardı canım 6senedir çözemiyoduk mahkemeler gittik ama olmadı ben kaçarak evlendim(tavsiye etmem) sonrası allak bullaj taki bu seneme kadar zoorduuu seviyorduk sebiyordu ama sevgi yetmiyodu zooorrrrrrrrrhadi ya neden ? küs mü geldin annenin evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?