• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim hakkımda hayırlısını versin canım bebek niyetimde yokk şuannn sadece muradımın yerine gelmesini istiyorum hayatımın düzelmesini istiyorumm güzel günnler istiyorumm hayat istiyorum
Olur inşallah üzme kendini ne demişler 'Allah var gam yok'.
Rabbim çizmiştir yolunu dert etme kendine bu kadar . Herşey hallolur yeterki canın sağolsun.

tabiki canım benim ablam da evli vermezsem olmaz ki
tabi .. ablanın konumu farklı olur..
bende bakıcıya verdikten sonra elime 900 tl para kalıyorda sahi sana ne kadar kalıyor ?
asgari ücret alıyorum
700 tl bakıcı veriyorum da + yemesi var tabi mutfak masrafnda artıyor sen ablana ne kadar veriyorsun

Eşimden sorunlarım vardı canım 6senedir çözemiyoduk mahkemeler gittik ama olmadı ben kaçarak evlendim(tavsiye etmem) sonrası allak bullaj taki bu seneme kadar zoorduuu seviyorduk sebiyordu ama sevgi yetmiyodu zooorrrrrrrrr
allah yardımcın olsun peki ayrılacakmısınız ? bebeğin var mı

tabi .. ablanın konumu farklı olur..
bende bakıcıya verdikten sonra elime 900 tl para kalıyorda sahi sana ne kadar kalıyor ?
asgari ücret alıyorum
700 tl bakıcı veriyorum da + yemesi var tabi mutfak masrafnda artıyor sen ablana ne kadar veriyorsun
ben memurum kuzum ablama 400 veriyorum bana 2100 kalıyor ek borcum var çok şükür yetiyor

Back