- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 29
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.601
Nasılsınız tanıyalım canımhoş gördüm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsınız tanıyalım canımhoş gördüm:)
Yapacam vallaaaq ohhh sen napinnn caneOh miss otur şimdi keyif kahvesi yapin
bu kadar sevileceğimi bileydm önceden gelirdim gıGellll gelll getmeee
tehtit mehtit ulaştı sahibineo nasil bir tehtit
Maşşallah allah bağışlasın canımdurun şimdi ben kendimi tanıtyım da tek tek yormayın beni
ben 24 yaşındayım
20 aylık afacan bir oglum var
çalışan bir anneyim bu kadar
aminn hepimizin yavrularını inşallah sizlerin varmı bebişler..Maşşallah allah bağışlasın canım
bir çemkirirsem görürsüntehtit mehtit ulaştı sahibine
Bizde büyleee canee kabul eden geliiii dime kızlarr T Tatlianne20 N nur mawish @brcstegul Dil-i bitab demiiiii amabu kadar sevileceğimi bileydm önceden gelirdim gı
iyiyim çok şükür işteyim çalışıyorum 26 yaşındayım 1.5 yaşında yaramaz bir oğlum var ):):Nasılsınız tanıyalım canım
Masallah nazarlar degmesin meslek ne idi yorucu heral hale bak dil disardadurun şimdi ben kendimi tanıtyım da tek tek yormayın beni
ben 24 yaşındayım
20 aylık afacan bir oglum var
çalışan bir anneyim bu kadar
Yookkk canım geçen sene düşük oldu canımmaminn hepimizin yavrularını inşallah sizlerin varmı bebişler..
sende mi çalışıyorsn gel yamacıma dertleşelim ah çalışan anne olmak çok zor be bacımiyiyim çok şükür işteyim çalışıyorum 26 yaşındayım 1.5 yaşında yaramaz bir oğlum var ):):
Maşallah canım allah bağışlasıniyiyim çok şükür işteyim çalışıyorum 26 yaşındayım 1.5 yaşında yaramaz bir oğlum var ):):
anladm rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah gönlünüzde olanı size.Yookkk canım geçen sene düşük oldu canımm
gel bacım gel sen bana yazma buralara gel zatenBende geleyim bari.
Yaş 27 , 2 kızım var , izmirden katılıyorum . Bunların dışında ;
Canım çok sıkılıyor, yorgunum kırgınım üzgünüm ne bileyim öyle işte saçma sapanım bu aralar.
hemde çok zor bacım valla çocukla karanlıkta çıkıyom karanlıkta eve dönüyorumsende mi çalışıyorsn gel yamacıma dertleşelim ah çalışan anne olmak çok zor be bacım
söylememMasallah nazarlar degmesin meslek ne idi yorucu heral hale bak dil disarda
nerde çalışıyorsun peki ?hemde çok zor bacım valla çocukla karanlıkta çıkıyom karanlıkta eve dönüyorum