• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nergiscim ben cok kalabalik misafir agirlarim ama senin is degisik o yuzden tavsiye vermicem :D bilmem sizinkielrin huyunu bennn

Nergiscim ben cok kalabalik misafir agirlarim ama senin is degisik o yuzden tavsiye vermicem :KK70: bilmem sizinkielrin huyunu bennn
Yav bnde misafir gelcegi vakit kilitleniyorum aklima hic gelmez sonra bi hizlaniyorum vakit gelince hersey cikiveriyo ortaya

Yav bnde misafir gelcegi vakit kilitleniyorum aklima hic gelmez sonra bi hizlaniyorum vakit gelince hersey cikiveriyo ortaya
Benm soledileklerime olmaz diyo :D o yuzden sustum tercih meselesi bilememki. Ben birbirine denk dusurup yapiyorum basemal soslu tavuk boregi cekti canm bak smdi :D

Ac karna ic
Lahana kür olarak dusunme ayrica bi yemek gibi dusun
Vitaminli lifli bi yemek. Hic bi zarari yok ben alip baslicam yine ins
Ogun haslanmis lahana yedim bayada yedim okadar cok sistim ki rahat edemedim ertesi gun rahatladim dedim ise yaradi bi lahane alayim en iyidi dedim

:KK70::KK70::KK70::KK70:Eyvah istemesin canina soyle de baska bisey istesin lahana karnabahar filan
Bak kuzu bunun yufkalasini bohca yapip ters cevirip basemal sosu yapiyorum firina veriyorum o kadar kezzetli oluyorki mesela. Icinde biber bezelya tavuk salca baharat vs pisirip koyuyosun

Eklentiler

• images-13.jpeg
    images-13.jpeg
    18,9 KB · Görüntüleme: 27
Bak kuzu bunun yufkalasini bohca yapip ters cevirip basemal sosu yapiyorum o kadar kezzetli oluyorki mesela. Icinde biber bezelya tavuk salca baharat vs pisirip koyuyosun
Him bn bunu hep yemek olarak yapiyorum kirmizi etle olaninida yaparim da boregini ypmadim

Ya canim begenmemek değil dedim ya değişik tatlara aliskin deiller hamamlar neyse o da yapar değişik şeyler de dedem babam klasik takilir :)
Tamam gulum olabilir tabki begenmemek imkansz zaten guzel seyler cnku :D onlar aliskin degildir ayri bende zaten tavsiye veremiyorum dedm o yuzden :)) sen neyi seviyorlarsa yap

Back