• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaay anne moderen.Benimde annemin eli cok lezzetlidir cok guzel yaparda oyle cok degisik yani simdiki afilli seyleri bilmiyi ama gordumu yapiyo
Bizim lokantamiz vardi annem ahçiydi bi müsterimiz var vuuu lezzeti guzel dedigim.gibi cok cesitli yapar herseyi bilir tatli da flan benden tarif alir bazen

Bizim lokantamiz vardi annem ahçiydi bi müsterimiz var vuuu lezzeti guzel dedigim.gibi cok cesitli yapar herseyi bilir tatli da flan benden tarif alir bazen
Hee lokanta diyosun vay be.Bende cok severim degisik seyler yapmayi disarda yenilen seyleri hep denerim esim bide foto crkip arkadaslarina atiyo tantuni yapiyorum arada ogun hemen arkadasina soylemis oda istiyo yapsin karisi banane diom:KK70::KK70:

Hee lokanta diyosun vay be.Bende cok severim degisik seyler yapmayi disarda yenilen seyleri hep denerim esim bide foto crkip arkadaslarina atiyo tantuni yapiyorum arada ogun hemen arkadasina soylemis oda istiyo yapsin karisi banane diom:KK70::KK70:
Haha eşler de bu var sorma
Benim eşim de gözü kalir hemen izter gelir. Gecen is yerinde herkes yemis gozleme yiyememis biseyde dememis fazla yemisler. Benm esim bana yapar dedi geldi aksamdan bana gozleme yaparmisin ispanakli vs dedi yapmstm bunun gibi bi suru sey
Bu arda agzim sulaniyo bak :S

Back