- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.261
Dil-i bitab aen en iyisi beyti kebabini cikar bozdu o isi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman diyetlik biseyler yap bn diyetteyim sizde diyet yapinde corba brokoli salata yiter
Bnim babamlarda degisik bisey yaparim gidince kizim bunu duzce yapsaydin ya der biz bunu bilneyiz diyo yazikYa canim begenmemek değil dedim ya değişik tatlara aliskin deiller hamamlar neyse o da yapar değişik şeyler de dedem babam klasik takilir :)
Basemal sosta bisey yokki kendin bildigin kaşarda flan yapiyosun zaten krema flan kullsnmsm ben yaniDenerim mutlaka. besamel sos pek ypmiyorum bn sevmiyorum esimde bazen yiyo bazen yemiyo oda cins
Kurdan mi yapim ne yapim :)Dil-i bitab aen en iyisi beyti kebabini cikar bozdu o isi :))
Kürdan yap aynen.. börek yap yufkadan bide ortaya patatesli filan makasla kes ortaya koyKurdan mi yapim ne yapim :)
Bncede oda degisik blki sevmezler.Sebzeli kofte olabili firindaDil-i bitab aen en iyisi beyti kebabini cikar bozdu o isi :))
Valla bence en iyisi cogalan yemek.Bncede oda degisik blki sevmezler.Sebzeli kofte olabili firinda
Vaay anne moderen.Benimde annemin eli cok lezzetlidir cok guzel yaparda oyle cok degisik yani simdiki afilli seyleri bilmiyi ama gordumu yapiyoBenm annemin eli cok sanatlidir.
O kadar degisik seyler yaparki tahmin edemessiniz... yemek programlsri favorisi zaten
Tereyagi yemiyim kasar yemiyomBasemal sosta bisey yokki kendin bildigin kaşarda flan yapiyosun zaten krema flan kullsnmsm ben yani
Bizim lokantamiz vardi annem ahçiydi bi müsterimiz var vuuu lezzeti guzel dedigim.gibi cok cesitli yapar herseyi bilir tatli da flan benden tarif alir bazenVaay anne moderen.Benimde annemin eli cok lezzetlidir cok guzel yaparda oyle cok degisik yani simdiki afilli seyleri bilmiyi ama gordumu yapiyo
Ahh nergis ah ac olan karnimi dahada ac yaptin gozumun onunden yemekler ucuyoValla bence en iyisi cogalan yemek.
Oda sulu kofte yemegi
Ya da firina tepsi yapican kofteyi biberleri patatesi patlican i flan
Sen hic bisey yeme canim:))Tereyagi yemiyim kasar yemiyom
Tansiyonum flan dusmuyormu? Halsizlik?Ahh nergis ah ac olan karnimi dahada ac yaptin gozumun onunden yemekler ucuyo
Hee lokanta diyosun vay be.Bende cok severim degisik seyler yapmayi disarda yenilen seyleri hep denerim esim bide foto crkip arkadaslarina atiyo tantuni yapiyorum arada ogun hemen arkadasina soylemis oda istiyo yapsin karisi banane diomBizim lokantamiz vardi annem ahçiydi bi müsterimiz var vuuu lezzeti guzel dedigim.gibi cok cesitli yapar herseyi bilir tatli da flan benden tarif alir bazen
Bilmem dusuyomu cikiyomu hec heberim yokTansiyonum flan dusmuyormu? Halsizlik?
Cagir gelsin tarifversin azcik :) ellerinden öperimBenm annemin eli cok sanatlidir.
O kadar degisik seyler yaparki tahmin edemessiniz... yemek programlsri favorisi zaten
He ya yemedigim var oyle sut icmem peynir pek yemem bal pekmez yemem daha da varSen hic bisey yeme canim:))
Haha eşler de bu var sormaHee lokanta diyosun vay be.Bende cok severim degisik seyler yapmayi disarda yenilen seyleri hep denerim esim bide foto crkip arkadaslarina atiyo tantuni yapiyorum arada ogun hemen arkadasina soylemis oda istiyo yapsin karisi banane diom