- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.281
Cagir gelsin tarifversin azcik :) ellerinden öperim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cagir gelsin tarifversin azcik :) ellerinden öperim
gel sen de hafta sonuAhh nergis ah ac olan karnimi dahada ac yaptin gozumun onunden yemekler ucuyo
Yok canim seninkiler herseyi yemiyoCagir gelsin tarifversin azcik :) ellerinden öperim
Himm hangi kan gurubusun?He ya yemedigim var oyle sut icmem peynir pek yemem bal pekmez yemem daha da var
Cok marifetliyiz be neguzel bnde acayip yaparim gozleme katmer.Neyse hicte guzel olmuyolar bosverHaha eşler de bu var sorma
Benim eşim de gözü kalir hemen izter gelir. Gecen is yerinde herkes yemis gozleme yiyememis biseyde dememis fazla yemisler. Benm esim bana yapar dedi geldi aksamdan bana gozleme yaparmisin ispanakli vs dedi yapmstm bunun gibi bi suru sey
Bu arda agzim sulaniyo bak :S
0 negatifHimm hangi kan gurubusun?
Ben aclik grevine girdim susali. ArtikCok marifetliyiz be neguzel bnde acayip yaparim gozleme katmer.Neyse hicte guzel olmuyolar bosver
Yok canim seninkiler herseyi yemiyo
Bi icerim artikgel sen de hafta sonu
Buyur canim hayalet gibi gorunup hayalet gibi kayboluyosunKızlarr
Aha kaymakli geldi hosgeldin beyaKızlarr
Kızlarr
He bn hep oyleyim diyetten beri bisey diom mu bn bi yemek yiyim bariBen aclik grevine girdim susali. Artik
İştahinmi.kabardi yemekleri duyunca yoksaKızlarr
Aaa ben pozitif.0 negatif
Beyti var sarma var tavuklu besamelli birek var gel vatandasİştahinmi.kabardi yemekleri duyunca yoksa
Sana da vur dedik oldürdün beeyaaHe bn hep oyleyim diyetten beri bisey diom mu bn bi yemek yiyim bari
Ne kadan diyete hazirmisimda haberim yokmusSana da vur dedik oldürdün beeyaa