- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.201
Kuzu pazar misafirim gelecek annemle r babannemle dedem ve halamlar beyti sarma mi yapsam kurdan kebabi mi? Halamlarla. Dedemler ilk defa gelecek evime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm canim mantikliYa gunluk yedigimizi degil de bence zararli seyleri yedikmi yemedikmi onu yazalim. Bi de ne kadar su ictigimizi filan
Ben bugun hic birsey yemicem. Midemi dinlendiricem yarin kismetse yerim. Biraz aćlik yapicam canim.. ac kalmak mideye cok faydaliymis kac gundur biraz hunharca yedimAynen diyeti bozacak şeyler yemiyoz yani aclik grevine girmiyoz
Çok fena şuan ne yesem düzelir ki canim da bisey istemiyoGece benim mide felc gecirdi.. ama dedim gece yemesine alistiramam seni sus otur yerine. Bi kere yedimmi alisacak biliyoeum
Az bekle gecer.. limon iyi geliyor aslinda limonlu su ic ilıkÇok fena şuan ne yesem düzelir ki canim da bisey istemiyo
Ikiside guzel ama beyti yap sen bence.. baska seyler yapmicakmisinKuzu pazar misafirim gelecek annemle r babannemle dedem ve halamlar beyti sarma mi yapsam kurdan kebabi mi? Halamlarla. Dedemler ilk defa gelecek evime
Benimde AC kalmaya ihtiyacim var ama çok zor benim için gözüm dönerBen bugun hic birsey yemicem. Midemi dinlendiricem yarin kismetse yerim. Biraz aćlik yapicam canim.. ac kalmak mideye cok faydaliymis kac gundur biraz hunharca yedim
Yapicam canim ana yemek olarak dedim, yanina ne yapsam çorba meze tatliIkiside guzel ama beyti yap sen bence.. baska seyler yapmicakmisin
Tm canim yapayim da iceyim ,Az bekle gecer.. limon iyi geliyor aslinda limonlu su ic ilık
Ezo gelin de olur. Eristeli yesilmercimekli domates corbasi da olabilir..Pirinc Pilavi olur, ezo gelin mi yapsam çorba yi? Tatli olarak şekerpare nasil?
Biliyorum canim o tatliyi ama eşime kadayif al desem bulamaz simdi ilce çok küçük başka işleri de varEzo gelin de olur. Eristeli yesilmercimekli domates corbasi da olabilir..
Ayran corbasi da olur..
Pilav yaparsin.
Tatlini yufkadan baklava yufkasindan icine kadayif koyulup sariyorsun firinda pisiriyosun serbetliyorsun ustunese findik serp baklava gibi.
Bide perde tatlisi var bak oda misafire guzel oluyor irmikli baklavalik yufkayla yapiliyor
Perdeyi yap.. ya da kibris tatlisi yapppBiliyorum canim o tatliyi ama eşime kadayif al desem bulamaz simdi ilce çok küçük başka işleri de var
Ayran cok klasik ) hangisi kolayina geliyorsa yap canim ozaman bildgmz corbalardnBizinkiler o tarz corbalari pek sevmez klasik şeyler sever .
Perdeyi yap.. ya da kibris tatlisi yappp
Basit istersen yaparsin o zaman pastane sekerparesi yap
Bizim burada çok yapilmaz ayran çorbası ben severim ama onlar belki sevmez, ezo gelin yapiyim ben.Ayran cok klasik ) hangisi kolayina geliyorsa yap canim ozaman bildgmz corbalardn
Aynen canm ole klasik takil o zaman. Bizim buyukler esimin tarafida bilmezdi yapmazlardi bole kaynanam flan valla yapinca bole seyler cok hosuna gitti :))Ben seker pareyi yapayim en iyisi kibris tatlisini belki sevmezler ilk defa geldikleri için garanti lezzetler olsun
Bizimkilerde fazla bilmez ben çok severim arada yaparim beğenilir genelde ama İlk defa geliyorlar o yuzden :)Aynen canm ole klasik takil o zaman. Bizim buyukler esimin tarafida bilmezdi yapmazlardi bole kaynanam flan valla yapinca bole seyler cok hosuna gitti :))