• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzu pazar misafirim gelecek annemle r babannemle dedem ve halamlar beyti sarma mi yapsam kurdan kebabi mi? Halamlarla. Dedemler ilk defa gelecek evime

Pirinc Pilavi olur, ezo gelin mi yapsam çorba yi? Tatli olarak şekerpare nasil?
Ezo gelin de olur. Eristeli yesilmercimekli domates corbasi da olabilir..
Ayran corbasi da olur..
Pilav yaparsin.

Tatlini yufkadan baklava yufkasindan icine kadayif koyulup sariyorsun firinda pisiriyosun serbetliyorsun ustunese findik serp baklava gibi.
Bide perde tatlisi var bak oda misafire guzel oluyor irmikli baklavalik yufkayla yapiliyor

Ezo gelin de olur. Eristeli yesilmercimekli domates corbasi da olabilir..
Ayran corbasi da olur..
Pilav yaparsin.

Tatlini yufkadan baklava yufkasindan icine kadayif koyulup sariyorsun firinda pisiriyosun serbetliyorsun ustunese findik serp baklava gibi.
Bide perde tatlisi var bak oda misafire guzel oluyor irmikli baklavalik yufkayla yapiliyor
Biliyorum canim o tatliyi ama eşime kadayif al desem bulamaz simdi ilce çok küçük başka işleri de var

Ben seker pareyi yapayim en iyisi kibris tatlisini belki sevmezler ilk defa geldikleri için garanti lezzetler olsun
Aynen canm ole klasik takil o zaman. Bizim buyukler esimin tarafida bilmezdi yapmazlardi bole kaynanam flan valla yapinca bole seyler cok hosuna gitti :))

Aynen canm ole klasik takil o zaman. Bizim buyukler esimin tarafida bilmezdi yapmazlardi bole kaynanam flan valla yapinca bole seyler cok hosuna gitti :))
Bizimkilerde fazla bilmez ben çok severim arada yaparim beğenilir genelde ama İlk defa geliyorlar o yuzden :)

Back