- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.221
Cagirdik bakalim gelsin de kaynanatoru datliyi bi gorsungel teyze geeel tam dayaklik senin geliinn
Ben cok dikkat ediyim guzel gidiyoda kilo gitmiyo nedenseÖyle oldu ya memlekette diyet miyet kalmadi basliyiyorum tekrar ,kilo almisimdir muhakkak ama tartiya cikmkcam motivasyonum düşüyor az verim cikarim
Cagirdik bakalim gelsin de kaynanatoru datliyi bi gorsun
Gordinmi ne yazdi bnde problem yok demi nergisimDadliii
Gider canim gider insAllahBen cok dikkat ediyim guzel gidiyoda kilo gitmiyo nedense
Gördüm kiz bu dadluyu kaynana eyi bi haslasin daaaGordinmi ne yazdi bnde problem yok demi nergisim
Gitsin ya okadar cabaliyorum takili kaldim ayni kilodaGider canim gider insAllah
Etiketle kaynanasiniGördüm kiz bu dadluyu kaynana eyi bi haslasin daaa
Odem attirici biseyker iciyon muGitsin ya okadar cabaliyorum takili kaldim ayni kiloda
@Tatlikaynana20Etiketle kaynanasini
Dusununcede hic aklima gelmez ya borek yapsan olurmu acaba aa gercekten aklima bisey gelmedi gelince yaziyimSen de mezelerden fikir ver sene mavisim beyti sarma ezo gelin pirinç pilavı seker pare yanina ...
Yok canim icmiyorum azicik vucudu dinlendireyim dedim cok yordum kac aydir kurler yapiyorum yaOdem attirici biseyker iciyon mu
Dusununcede hic aklima gelmez ya borek yapsan olurmu acaba aa gercekten aklima bisey gelmedi gelince yaziyim
Aa gitmez dogru beyti yaparmisin genelde o yuzdenmi onu sectinTm canim beytide yufkali ikisi gider mi
Limonlu su.. lahana suyu filan ic. Bagirsak tembellogo vardir belki. Hareketlendir durduk yere gitmez tabiGitsin ya okadar cabaliyorum takili kaldim ayni kiloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?