- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.181
gel teyze geeel tam dayaklik senin geliinntatliiiiiii tatlinida al git yok yok tatlinin kaynanasiiiii aplaaaaa aaaaaa bi gel hele ayip seyler yapiyo gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel teyze geeel tam dayaklik senin geliinntatliiiiiii tatlinida al git yok yok tatlinin kaynanasiiiii aplaaaaa aaaaaa bi gel hele ayip seyler yapiyo gelin
Gece iyi kaynattik kuzum sende olaydibgel teyze geeel tam dayaklik senin geliinn
ben de seni çok seviyoruuum mavisim benim ,kiskanmayin kiiz gelin buraa Gul-i zar H M T Tatlianne20Yok dimedim dimedim niki icin dedimdi cok severim mir nergisimi ahh yine yok bide o olaydi Allahdadindan yinmezdi topik
Öyle oldu ya memlekette diyet miyet kalmadi basliyiyorum tekrar ,kilo almisimdir muhakkak ama tartiya cikmkcam motivasyonum düşüyor az verim cikarimAaaa siz bergislee bi hizla basladiniz yelkenler suya heyyy yavrim nerde o heycanli diyetci pco canlarim de gettt
Evet aldim ama yilmak yok devaaam diyette inişler cikislar olabilüü emee pes etmek yohkBerceste ya karnim ac seninde acmi diyetten hic soz etmiyoz nergisde sormuyo artik kilo aldi galiba
hahahahhaaArtik bdv acarlar karsilikli bizde yorum yapariz
DadliiiBende yatakta ayakta nasıl oluyor
Gece iyi kaynattik kuzum sende olaydib
Yohk 2 3 güne düzelir zor benimki sabahlari kalkamayinca gece de geç yatiliyor yalniz ayakta uyumuyom benYerleşik hayata gectin canim tebrik
Nergis baslayalim yarin kesinkes.Öyle oldu ya memlekette diyet miyet kalmadi basliyiyorum tekrar ,kilo almisimdir muhakkak ama tartiya cikmkcam motivasyonum düşüyor az verim cikarim
Valla bana da gina geldi bilerek yapti hainlerÖyle olmuş valla oku oku bitmedi o kadar çok PCO demissinjz ki pcolarim azdi ya
Nergis baslayalim yarin kesinkes.
Ben sabah yediklerimi saymiyimTM canim ben az önce çikolata huplettimAma artik başka bi şey yemicrm bugünden devam
hep o dadli yüzünden o nu bi yakalarsaaam çimlerini yolacamValla bana da gina geldi bilerek yapti hainler
Aynen diyeti bozacak şeyler yemiyoz yani aclik grevine girmiyozAma saat 10:00 ve artik yemiyoruz
Gece benim mide felc gecirdi.. ama dedim gece yemesine alistiramam seni sus otur yerine. Bi kere yedimmi alisacak biliyoeumAy fenalastim ya ackiktan heralde canim da birey istemiyo ama midem çok kötüüü
Ya gunluk yedigimizi degil de bence zararli seyleri yedikmi yemedikmi onu yazalim. Bi de ne kadar su ictigimizi filanAynen diyeti bozacak şeyler yemiyoz yani aclik grevine girmiyoz