- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.161
Boşver yavri sen ilgilen bizde yatariz hayırlı haberlerini bekliyoz öptüm mucksLaaa teyz3m burada hem onlarla ilgileniyom size yazmaya yetişiyom
Bakalım canım biraz beklicem herşey rayına otursun gidicem olmuyo yani biticekAksi zaman oldu.. tüh. Bekle bakalim. Ama duzelmeyecekse bu iş bunu ertele..
Inşallah hakında hayırlısı olsun evet pisman olur canımSanmıyorum ama çokk pişman olucakk gelicek ama bende artık ona açıcak el yok
Gidicem derken? Gittim dedim evdenmi diyorsun baska birseymi?Bakalım canım biraz beklicem herşey rayına otursun gidicem olmuyo yani biticek
Tamam canımHimm tamam gulum sen konus et. Bosver sonra konusuruz biz..
Bidaha o eve gitmicem artık bittiGidicem derken? Gittim dedim evdenmi diyorsun baska birseymi?
Canım artıkk boşaa gelsedeInşallah hakında hayırlısı olsun evet pisman olur canım
Anladim gülüm bitti ozamnCanım artıkk boşaa gelsede
Seni bekçi biraktik buraya uyuma senBen uyku tutmadi uyuyamadimmmmm
Napion kız günaydınlarrrSeni bekçi biraktik buraya uyuma sen
Gunaydin canim kahvalti hazirlicM bugun erken yicem. Sen nabiyorsun nasilsin.Napion kız günaydınlarrr
Napim canm namaza kalktım 2saat ysttım şidi vurcam kafayı yayıcam bakam dedimm gsriGunaydin canim kahvalti hazirlicM bugun erken yicem. Sen nabiyorsun nasilsin.
Gece yatmassin gunduz uyumassin sen nabarsin :))Günaydın kizalr
Mavisim gece gelecektim eşim telefonun sarjini bitirmiş biraz dolsun diye koydum beklerken uyuya kalmis imDil-i bitab morrrrrr rrrrr cezalisin kardeeeeesssss
Nergissss iyice kendini uykuya virdi galiba
Yerleşik hayata gectin canim tebrikaynen ya erkenden uykum geliyor bu ara 12 dedi mi gözlerimi acamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?