- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.141
Uyu uyu canim geceleri uyumuyormusun sende yokzamUyuyakalmışım
Kuzenleri diom sevgili dedinya ondan dedimKim evlimi bekarmi nasi yani
Ne dedi gorumcen. Ya benim anlamadigim esinin annesi babasi gelip yol yordam bulmuyorlarmi gulum?Sadece görümcemle yazıştım sonrassı yok söylemişimdir size
Hadi hayırlı geceler KuzmYarın yine aranıza gelim şmdi uykluyom görşrzz kızlarr
Gorusuruz canim bende cikicam zaten iyi gecelerYarın yine aranıza gelim şmdi uykluyom görşrzz kızlarr
Kız yetişemiyomGulizaaar huu komşu. Sana diyorum
Kuzen kim la. Ben ole bisey demedimkiKuzenleri diom sevgili dedinya ondan dedim
Baska nere laf yetistiriyorsunda yetisemiyorsun burda ekşın şuan zaten azKız yetişemiyom
Kuzen kim la. Ben ole bisey demedimki
Bence de senin de devriyeler yandi herhal hadi uyumayaaamannn boşver unut gitsin yavrimm
Aynen galibaaaaBence de senin de devriyeler yandi herhal hadi uyumayaa
Haklısın diyo kardeşimi düzeltebilseydim istemezdim dedi ama elimden bişey gelmiyo dedi pederde kaynanamda arayamazlar kaynanam bugün ameliyat oldu sonuç ne bilmiyrum kaldım böyle canımNe dedi gorumcen. Ya benim anlamadigim esinin annesi babasi gelip yol yordam bulmuyorlarmi gulum?
Allah yardimcin olsun biraz bekle bakalım arar elbet seniHaklısın diyo kardeşimi düzeltebilseydim istemezdim dedi ama elimden bişey gelmiyo dedi pederde kaynanamda arayamazlar kaynanam bugün ameliyat oldu sonuç ne bilmiyrum kaldım böyle canım
Laaa teyz3m burada hem onlarla ilgileniyom size yazmaya yetişiyomBaska nere laf yetistiriyorsunda yetisemiyorsun burda ekşın şuan zaten az
Gulizar cevao verene kadar üskudarda sabah olur. Ben kacaaarr.. hadi hayirli geceler kuzular
Aksi zaman oldu.. tüh. Bekle bakalim. Ama duzelmeyecekse bu iş bunu ertele..Haklısın diyo kardeşimi düzeltebilseydim istemezdim dedi ama elimden bişey gelmiyo dedi pederde kaynanamda arayamazlar kaynanam bugün ameliyat oldu sonuç ne bilmiyrum kaldım böyle canım
Sanmıyorum ama çokk pişman olucakk gelicek ama bende artık ona açıcak el yokAllah yardimcin olsun biraz bekle bakalım arar elbet seni
Himm tamam gulum sen konus et. Bosver sonra konusuruz biz..Laaa teyz3m burada hem onlarla ilgileniyom size yazmaya yetişiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?