- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.181
tatliiiiiii tatlinida al git yok yok tatlinin kaynanasiiiii aplaaaaa aaaaaa bi gel hele ayip seyler yapiyo gelin
Gece iyi kaynattik kuzum sende olaydibgel teyze geeel tam dayaklik senin geliinn
Yok dimedim dimedim niki icin dedimdi cok severim mir nergisimi ahh yine yok bide o olaydi Allahdadindan yinmezdi topik
Öyle oldu ya memlekette diyet miyet kalmadi basliyiyorum tekrar ,kilo almisimdir muhakkak ama tartiya cikmkcam motivasyonum düşüyor az verim cikarimAaaa siz bergislee bi hizla basladiniz yelkenler suya heyyy yavrim nerde o heycanli diyetci pco canlarim de gettt
Evet aldim ama yilmak yok devaaamBerceste ya karnim ac seninde acmi diyetten hic soz etmiyoz nergisde sormuyo artik kilo aldi galiba
Artik bdv acarlar karsilikli bizde yorum yapariz
Gece iyi kaynattik kuzum sende olaydib
Yohk 2 3 güne düzelirYerleşik hayata gectin canim tebrik
Nergis baslayalim yarin kesinkes.Öyle oldu ya memlekette diyet miyet kalmadi basliyiyorum tekrar ,kilo almisimdir muhakkak ama tartiya cikmkcam motivasyonum düşüyor az verim cikarim
Valla bana da gina geldi bilerek yapti hainlerÖyle olmuş valla oku oku bitmedi o kadar çok PCO demissinjz kipcolarim azdi ya
Nergis baslayalim yarin kesinkes.
Ben sabah yediklerimi saymiyimTM canim ben az önce çikolata huplettimAma artik başka bi şey yemicrm bugünden devam
Valla bana da gina geldi bilerek yapti hainler
Aynen diyeti bozacak şeyler yemiyoz yaniAma saat 10:00 ve artik yemiyoruz
Gece benim mide felc gecirdi.. ama dedim gece yemesine alistiramam seni sus otur yerine. Bi kere yedimmi alisacak biliyoeumAy fenalastim ya ackiktan heralde canim da birey istemiyo ama midem çok kötüüü
Ya gunluk yedigimizi degil de bence zararli seyleri yedikmi yemedikmi onu yazalim. Bi de ne kadar su ictigimizi filanAynen diyeti bozacak şeyler yemiyoz yaniaclik grevine girmiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?