- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Ne güzel işyeri ne güzelKiz dedimki 3 gundur istemiyorsun alistirma beniis yerinde yapiyor lar ya o yuzden sana zahmet ettirmiyim diyor.. bende tuhaf hissediyorum.. ama iyilikte yaramiyor ki
Heee maharetli adamlar var yapiyorlar masallah.. ama vardiya degisicek yarin yemwk mesai basklicak benim hic baslamasinmi sanki baslasin tabiNe güzel işyeri ne güzel
Aman olsun kiz az daha tatil yap merak etme çok sürmez10 gundur izindeydik eve gelince yemek yapmayinca rehavet cokuyor.. garip hissediyorumdiyorumki eskisi gibi lezzetli bulmuyormusun yoksa yok doyuyorum burda diyor ordada dokturuyorlar tabi yer kalmiyor
Yokkk laaaa işş demiştin ya at foto diyeeSaray helvasi mi canim
Heee maharetli adamlar var yapiyorlar masallah.. ama vardiya degisicek yarin yemwk mesai basklicak benim hic baslamasinmi sanki baslasin tabi
JahahahaYokkk laaaa işş demiştin ya at foto diyee
DeğişikkkkkJahahahaayyyy
Yokkk laaaa işş demiştin ya at foto diyee
Kiz bizim saskin helva sandi ya ona guldum canm.. bende ilk ole sandmDeğişikkkkk
Kızz ben ön aşamasını yapiyoomm oo diğer işler dükkanda oliiiiiiiHee benim aklim fikrim yemek tatki oluncabitmisini at en iyisi sen
Kiz bizim saskin helva sandi ya ona guldum canm.. bende ilk ole sandmemegine saglk guzel olmus
Canım işte buuunnuu yaptımm ama bakma öyle göründüğüne makinalardan geçiyoo bi sürme makinası birde kıvırmaaa çookk yoruvçcu ama napim hem eşime yardım pşsun hem öğrenimmm hemde gelsin paralarrrrrrrrr
Tek olmadgima sevindim helva konusundaAnladımmm canıımm