- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
- Konu Sahibi Dil-i bitab
İsın gucun yemek nergissssssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsın gucun yemek nergissssssss
Ben sz kactim donecemmm..
napiyim ya aksam oluyor acikmadim ama işte işyeri yemek vermir bizimkineİsın gucun yemek nergissssssss
Bencede temiz ve titizlikk lütfennn be de gidiyommmm akşammm burdayım inşallah ama inşallahTM canim bende cikicam şimdi mutfakta isler birikti missi daha fazla kizdirmayim, aksam bulusalim
Gönder bu kez helva digildr diye uyari koyKızz ben ön aşamasını yapiyoomm oo diğer işler dükkanda oliiiiiii dur ama başka model gönderim miii
Aa canimcim neguzel bgun nerde yiyo esinKiz benmki yine yemek yapma dedi
Kuru fasulye pilav salata yiter herhal canimN nur mawish sen ne yapcan cicim
Dilkkkaaaattt yenmez bunu sadece bayanların elinde görebilrsinnnn
Ooo yetmez mi mmmm mis misKuru fasulye pilav salata yiter herhal canim
bizdensinAyy kizlar valla bnde ismi okumadim onceki fotoda Allah allah nergis ne degisik tatli yapmis dedim on saniye enine boyuna baktim hic kizarmamis gercekten didim
TmmDilkkkaaaattt yenmez bunu sadece bayanların elinde görebilrsinnnn
Kiz bizimkine vermiyorlsr kendi aralsrinda yapiyorlar maharetli kisiler var anlasip ayarlayp yapiyorlsr tavuk balik flan..napiyim ya aksam oluyor acikmadim ama işte işyeri yemek vermir bizimkine
Is yerinde balik yapicakmis bi abi.. esi yok bazilsrinin baska memlekette duruyorlar.. adamlarin eli alismis acikip yapiyorlsr :)Aa canimcim neguzel bgun nerde yiyo esin
Evet de topluu satılıyoo galiba şimdilik dükkanıöız yookk ama inşaallah bemde biraz öğrenim niyetimiz var dükkan açmaya nasipseeeBeğendim kiz güzelmiş satis yapmiyonjz demi
Nerde oturuyorsun miss. Bayan çantada varmı ?Evet de topluu satılıyoo galiba şimdilik dükkanıöız yookk ama inşaallah bemde biraz öğrenim niyetimiz var dükkan açmaya nasipseee
Hadi yaaa hayirlisi bizde babam emekli oldugunda canta isi acmistik ama devami nasip olmadi benim babam turlu turlu esnaflik yapti belediyeden sora :)Evet de topluu satılıyoo galiba şimdilik dükkanıöız yookk ama inşaallah bemde biraz öğrenim niyetimiz var dükkan açmaya nasipseee
Iyi ya ne guzel yapsinlar yesinler calisiyilar okadar hakediyolar.Sen bisey yapmadinmi kendine canimIs yerinde balik yapicakmis bi abi.. esi yok bazilsrinin baska memlekette duruyorlar.. adamlarin eli alismis acikip yapiyorlsr :)