- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Bende memnun oldum bayancimEv hanımıyım bu yüzden cok boş kalıyorum ve cogu zamancanimsıkılıyor arkadaşın da yok komsumda yok ara sıra takılalım burda kızlar ne dersiniz?
Benimde yokBende memnun oldum bayancimbende yaş27 ...ocakta 1 yas buyucdk evliyim evladim yok :) KK15: seni gozum isiriyor bir yerden
Benide aglatcan aglama kardesim.Benimde yokruhlar. Aleminden tanisiyoruz
Allah muhabbet sevgi vermeseydi o sevdirmeseydi sevebilirmiydik boyle canim? ŞÜKÜR ki sevdiriyor sevmeye layik ediyor.. insallah layikiyla sever sevilirizBiliyomusunuz kizlar gerçekten öyle insanlar dünyada tanidiklari insanlarla ruhlar aleminden de tanisiyr ve orda anlastigi insanlar dünyada anlastigi dünyada sevmediği insanlarla da orda anlasamadiig insanlarmis
Hani nerde bn goremiyorum .Afiyet olsun
Sevinecegimiz burada gaz kusmuk uykusuzluk muhabbetleri yapacagimkz zamanlarda gelecek inşallah inaniyorum biz de anne olacagiz.Benide aglatcan aglama kardesim.zaten sulugozum.. hiiiiii
SüperCorba yap.
Kahvaltı yap.
Mutfak Toplandı.
Yemek yap.
Arkadaşla konuşuldu
Önceki sayfada kalmis bitmiş de olabilirHani nerde bn goremiyorum .Afiyet olsun
Aklima su söz geldi sevmek bu kadar güzelse kimbilir sevmeyi yaratan ne kadar güzeldirAllah muhabbet sevgi vermeseydi o sevdirmeseydi sevebilirmiydik boyle canim? ŞÜKÜR ki sevdiriyor sevmeye layik ediyor.. insallah layikiyla sever seviliriz
En guzel sevgi Allah icin sevmek.. ama bizdeki habire menfaat.. ne zaman islah olcaaaz bilmemkiAklima su söz geldi sevmek bu kadar güzelse kimbilir sevmeyi yaratan ne kadar güzeldir
Evettt topla temiz kalsınnnnn
Az sonra girisicem toplicam yemek yapicigim sonra yine toplicigimEvettt topla temiz kalsınnnnn
Kiz benmki yine yemek yapma dediEee aksama menüler nasil ben yine düşüncelerde
Kiz benmki yine yemek yapma dedi