- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.841
Yorgunluk kusmaHayırdır canım
Vallami bi deneyeyim hatta bi gun 12 de yatcam bakim uyuyabilcemmikiz bi yat cok tatli oluyor bu saatte nolur yat bi
Canim sende düne kadar tısliyodunn kaynanayla arayi duzelltin uykun acilmis masallahO bizden uzaklaşinca uykusunu toparladı
Bende yatakta ayakta nasıl oluyorAyakta uyuyoz sen nabiyisun
Iyi olmus canim.. hamilelik istee bi anin bi anini tutmazzzYorgunluk kusma
Karin agrisi iste canim...
Yemek hazirlamadm aksam sinemaya götürdü esim sonrs yemek yedik kustm yemeden once
Degisiklik oldu bizede
Gecemi derkenYuh kız hep gecemi:)))
Şuan olduğu gibi.. midem kaziniyo zatiiiiiBende yatakta ayakta nasıl oluyor
Benimki yandi anlamadimGecemi derkengece oluyo simcik kiz yoksa gunduzdemiyiz tatliii beynimizi yskmaaaa
Bende yatakta ayakta nasıl oluyor
Yok be konusmuyoz ki engellemiş bide beni takmiyom canım arasa arar kapim açık özür de diledim daha ne edem kocamlada tartismiyorm napim onları kafaya taka taka stresten bebgim olmuyor hamilelik bile hep stresli geçiyor umursamiyom artık belki hamileyim kendime bakacam evime cevap yok artık kimseyeCanim sende düne kadar tısliyodunn kaynanayla arayi duzelltin uykun acilmis masallah
bunu bi ziyaretci okusa ne der acep
Yok yok olmuyo boyle bu tatlinin cimlerini yolak vakti geldiBenimki yandi anlamadim
Valla ouleIyi olmus canim.. hamilelik istee bi anin bi anini tutmazzz
Ayyy tüh allah seni nediyim kız deliiiiiibunu bi ziyaretci okusa ne der acep
Baya bi bicimi yatak ayak aboooo datlinin akli nirelerdetatli iste bicimsiz konustu gene
Oooooo çakkYok be konusmuyoz ki engellemiş bide beni takmiyom canım arasa arar kapim açık özür de diledim daha ne edem kocamlada tartismiyorm napim onları kafaya taka taka stresten bebgim olmuyor hamilelik bile hep stresli geçiyor umursamiyom artık belki hamileyim kendime bakacam evime cevap yok artık kimseye
Kiz ole bişi demedi bence senlik bişeyBaya bi bicimi yatak ayak aboooo datlinin akli nirelerde
Ha bide bn deli oldumAyyy tüh allah seni nediyim kız deliiiiii
Bnlik degil kanki disardan biri okursa didim diKiz ole bişi demedi bence senlik bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?