Benimkilerde oyleydi
Çözüm ne agizlarina laf vermemek zitlastikca doldururlar.
Kaynanaya soyleyecegini soyle ama edepli soyle.
Esine hic anlatma bile
Esinr yansitinca sorun buyuyor

Ben slktm biraz. Hergun kaynanama giderdim okuldan sonra yemek icin. Sonra bu gorumcemle bana yapmadigini lafi imayi birakmazdi.
Bende esimle paylasirdim gun icinde boyle oldu diye. Cunku kaynanamin yalan huyu var. Artik ne olurss olsun anlatmamaya çalışıyorum ama esimden baska dertlesek adam yok iste...

Vaaaayyy atara atar datliiiibide kaynisin buralarda icimizdeyse

Ben demedem kendi dior eşime ben anlatip bana kızmasın diye herşeyi anlatiyor kız ben okadar saygısızlığa yapmiom amannn hepsi aynı boşver allah doğru yoldan sasmasin biside demicem suscam artık

Ben demedem kendi dior eşime ben anlatip bana kızmasın diye herşeyi anlatiyor kız ben okadar saygısızlığa yapmiom amannn hepsi aynı boşver allah doğru yoldan sasmasin biside demicem suscam artık

En guzeli canim. Benim kayinvalidem cok guzel insan idare eder. Kotu birseyi oyle soylerki erkekler iyi anlsr. Onu taniyan ne dedigini anlar...
Imali ama saf konusur. Yaptirmak istediklerini baskalarindan krnek vererek anlatir.
Bende oyle konusursam anca oyle mat olcak o.
Bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…