- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.881
bnde oturarak uyunurmu acep diye deney yapiyorum aradabizde ayakta dolana dolana isteee nabican
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde oturarak uyunurmu acep diye deney yapiyorum aradabizde ayakta dolana dolana isteee nabican
Benim kayınvalideme benziyo malesefEn guzeli canim. Benim kayinvalidem cok guzel insan idare eder. Kotu birseyi oyle soylerki erkekler iyi anlsr. Onu taniyan ne dedigini anlar...
Imali ama saf konusur. Yaptirmak istediklerini baskalarindan krnek vererek anlatir.
Bende oyle konusursam anca oyle mat olcak o.
Bakalim
Kız bilse üye olur vallaha çözer herseyiKalpten gitmez kiz sirf sana cevap vernek icin ölmez kocisine hemen bi ekran fotosu atar abooooov
BenimkideeeeBenim kayınvalideme benziyo malesef
Uyumadim sanirim oturarak hic :)) bi ayagim ayakta durmustr mutlaka yinebnde oturarak uyunurmu acep diye deney yapiyorum arada
Hosgeldin canim uyku tutmadimi seni de :))Bu arada ben de geldim aranıza yine
Allahım bizi ole insan etmesin aminnnnEn guzeli canim. Benim kayinvalidem cok guzel insan idare eder. Kotu birseyi oyle soylerki erkekler iyi anlsr. Onu taniyan ne dedigini anlar...
Imali ama saf konusur. Yaptirmak istediklerini baskalarindan krnek vererek anlatir.
Bende oyle konusursam anca oyle mat olcak o.
Bakalim
Valla gencmis bide olurmu olurKız bilse üye olur vallaha çözer herseyi
Siz varyaaaaa dovecenmmm siziiiUyumadim sanirim oturarak hic :)) bi ayagim ayakta durmustr mutlaka yine
Cixx cixx dustün elimizdee kofteee :):)Siz varyaaaaa dovecenmmm siziii
Evett yaa buraya bakınayım dedim baktım hareket burda eğlence burdaHosgeldin canim uyku tutmadimi seni de :))
Canim seni uyku mu tutmadi yaniHosgeldin canim uyku tutmadimi seni de :))
Kiz beni tuttu tuttu biraktiCanim seni uyku mu tutmadi yani
Aaaa sus kiz aplalara el kalkmaz bk kaynani salarim ustuneSiz varyaaaaa dovecenmmm siziii
Iveeet harekete gectik canimEvett yaa buraya bakınayım dedim baktım hareket burda eğlence burda
Hii ondan dedimdi uykuyla akrabasin zatiKiz beni tuttu tuttu birakti
Hoş geldin tatlimmm gel buyur herşey var alinmaz topik buraEvett yaa buraya bakınayım dedim baktım hareket burda eğlence burda
Siz hiç uyumuyorsunuz sankimmm heh..Hii ondan dedimdi uykuyla akrabasin zati
Hoşbulduk gündüz dertli topik akşam eğlenceliHoş geldin tatlimmm gel buyur herşey var alinmaz topik bura