- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.261
Senden ogrendim caney sen iyle yapiyon yaBeyen beyennnn yiter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden ogrendim caney sen iyle yapiyon yaBeyen beyennnn yiter
Ykkkgekmesiii eiim evdee yatiiiiGuli kaynanan geldimi esin evdemi
İwet doğğğğruu berceste bana kıza kıza bi hal olduuSenden ogrendim caney sen iyle yapiyon ya
Amma yatiyo yav esin sen de skılmisindir iyiceYkkkgekmesiii eiim evdee yatiiii
Begenmekle bisey olmuyodu dimi begenmesekmi acabaİwet doğğğğruu berceste bana kıza kıza bi hal olduu
Hastayım diyoo üittüm diyoo taamam hasta olunca yatağa düşüyo 4gün yatakta kendine geliyoo cinsssssssAmma yatiyo yav esin sen de skılmisindir iyice
Bencede ama insan okumakk istiii okuyunca dur beğenim diyiBegenmekle bisey olmuyodu dimi begenmesekmi acaba
Ayy bu erkeklerin hastaligi hic cekilmiyo yaHastayım diyoo üittüm diyoo taamam hasta olunca yatağa düşüyo 4gün yatakta kendine geliyoo cinsssssss
AynnnAyy bu erkeklerin hastaligi hic cekilmiyo ya
He aynen oyle oluyoBencede ama insan okumakk istiii okuyunca dur beğenim diyi
geldim kuzum akrabam kimDil-i bitab akraban gelmis ya kiz topige gel hele
Fulya ismiyke annesiveoglusu nicki olan gencmi genc bayğaaan Isminden anlasildigi gibi nergis türlerindengeldim kuzum akrabam kim
hee tahmin ettim sonradan mesajı görünce :) çok şükür geldim evimeeFulya ablamiz. Isminden anlasildigi gibi nergis türlerinden
Olmeeeeeee niye lennnnGul-i zar sen begenirken ben verem oluyorum burda..
Ooo ojjgeldin beyaaahee tahmin ettim sonradan mesajı görünce :) çok şükür geldim evimee
Vay vay kimleri giruyoruz efenimgeldim kuzum akrabam kim
Ölmuyorum kiz verem oluyorum ikisi ayni seymiO
Olmeeeeeee niye lennnn
Deliii olmaaaaa diyoooommmmÖlmuyorum kiz verem oluyorum ikisi ayni seymi