- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.385
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.221
Ay kizlar beni tutmayin bi suru isim var sora gelirim gorusuruz yine optum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pratiklikle alakali.. :)) burda yaparsin zamanla :)) normalde de ben de vardir bu yani aslidna
Ay inanki varya ne ararsan var adacayindan tutta hayit aslan pencesi civan percemi zeytin yapragi sogan kuru corek otu yagi abooovseni cimen olarak goruyorum canim
Oh bende yok okadar kuzmAy inanki varya ne ararsan var adacayindan tutta hayit aslan pencesi civan percemi zeytin yapragi sogan kuru corek otu yagi abooov
acaba tohumlari atsam kafana cikarlarmiki bedavaya gelir datliiiimOh bende yok okadar kuzm
Ahahha cok komiksin canimmmmacaba tohumlari atsam kafana cikarlarmiki bedavaya gelir datliiiim
Canim o senin komikliginama cok severim espri yapmayi kafa dengi ponciklerimi buldum burdaAhahha cok komiksin canimmmm
Ye ye zeytin iyidir ama tuzu varsa suda beklet tansiyon yapmasin
Tuzsuz kizlar eksili zeytinyaglicanım fazla yeme tuzlu ise zeytin
hemen bak alyansına kaybetme
benim alyansım çok özeldir benim için
yeni türleri çıktı benimki klasik alyans bombeyli düz
çok özendi yenisini almaya değiştirelim dedi eşim 10 yılda ama ben yapamadım
Oyle kucuk seyler koltuk aralarina filan kacar baktinizmiTuzsuz kizlar eksili zeytinyagli
Benimde yuzugum cok önemli ama parmagimdan cikiyor bazen ssuyla birlikte of ya.. naisl buldmcam
İyiyim canım aynıı herşeyyyGul-i zar nasi oldun canim biseylwri halledebildinmi
Oyle kucuk seyler koltuk aralarina filan kacar baktinizmi
Tuh ya bak tabi cikar ortaya uzulmeBakicam canm mutfakta diye hatirliyorm
En som iki poset çöp e bakicam eldivenleri gecirip(
Degisen bisey yok yani canim oylemiİyiyim canım aynıı herşeyyy
Ewet canımmm hiç bişeyy yokkk aynıııDegisen bisey yok yani canim oylemi
Kız benim de geçwn sene ben hayatta yüzükle kolyeyle yatamam yastığım altına kpymuştum yüzüğümü sabahta kalktım yatağı havalandırım dedim altımdaki peruşu silkeledim meğerse yüzükte gitmişş saatler geçtiii eşime dedimm laaaa yüzükkk gitii her neyse anlattım gittim aaradm taradım bulamadımm neyseki evde kaybolmuş seninkiTuzsuz kizlar eksili zeytinyagli
Benimde yuzugum cok önemli ama parmagimdan cikiyor bazen ssuyla birlikte of ya.. naisl buldmcam
Benim biraktigim yer hep belli ya banyo ya sepha ustu ya mutfakta dolab ustu :)(Oyle kucuk seyler koltuk aralarina filan kacar baktinizmi
Of bilmiyorum canm çöpün kokusundan bile tiksiniyomTuh ya bak tabi cikar ortaya uzulme