- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.241
Kızlar sağ gözümde ağrı var gelincik çıkıcakmış gibi ağrıyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum elimden ciktigi icin nerde oldugunu bilmiyorumBenim biraktigim yer hep belli ya banyo ya sepha ustu ya mutfakta dolab ustu :)(
Kız benim de geçwn sene ben hayatta yüzükle kolyeyle yatamam yastığım altına kpymuştum yüzüğümü sabahta kalktım yatağı havalandırım dedim altımdaki peruşu silkeledim meğerse yüzükte gitmişş saatler geçtiii eşime dedimm laaaa yüzükkk gitii her neyse anlattım gittim aaradm taradım bulamadımm neyseki evde kaybolmuş seninki
Aaa bak oda bazen suyla ugrasinca bendede oluyor her ihtimal olablir ozamab guzwlimKuzum elimden ciktigi icin nerde oldugunu bilmiyorum
Normalde parmakgmdab cikarmam
Aglamaktandir. Gozmu dayanir kizimKızlar sağ gözümde ağrı var gelincik çıkıcakmış gibi ağrıyoo
Gelincik mi çıkar çok ağrayıncaAglamaktandir. Gozmu dayanir kizim
Gelincik cikiyormuydu normalde.. gozleri yorunca uykusuzluk filan aglama stres etkilenir ama gelincik cikarmi bilmem canimGelincik mi çıkar çok ağrayınca
Böylleee ağrı olurdu ama gelincikk bekarken çıkıyodum evlendikten sonra 1 kere çıktıı buu ne bilimGelincik cikiyormuydu normalde.. gozleri yorunca uykusuzluk filan aglama stres etkilenir ama gelincik cikarmi bilmem canim
İyi canım sen ne yaptınn????Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben de iyiyim. Şimdi evden çıkacağım ben de hastane randevum var. onu görmeye dün gidemedim, bugün gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.İyi canım sen ne yaptınn????
Yine gitmedin canımmmBen de iyiyim. Şimdi evden çıkacağım ben de hastane randevum var. onu görmeye dün gidemedim, bugün gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.
Lenn yeni mi kalkiinnngunaydiiiin:)
Iyi aksamlar olcak bacigunaydiiiin:)
BencedeeeIyi aksamlar olcak baci
Noldu bebemNurrr lennn yeterr
Beyen beyennnn yiterNoldu bebem