- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.385
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.301
Cocuklar derkene kiiz yoksa ikizmi ayrica bedduami ediyon uyumamami istememk bana beddua gibi gelirInsAllah olcak o cocular bercestemi uyutmicaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuklar derkene kiiz yoksa ikizmi ayrica bedduami ediyon uyumamami istememk bana beddua gibi gelirInsAllah olcak o cocular bercestemi uyutmicaklar
Evde ozel ponponlarimi alirim heyooo yaparim sana foto atarim
Eyi diyelim iyi olalim diyim herzamanki gibi dualariniza ihtiyacim var müdurumnassın yiğenim
Iyiyiz beya coluk cocuk ugrasiyoz
Kiz bana atma sen biliyon kime atcagijiEvde ozel ponponlarimi alirim heyooo yaparim sana foto atarim
LiiiiiiCocuklar derkene kiiz yoksa ikizmi ayrica bedduami ediyon uyumamami istememk bana beddua gibi gelir
Olmaaaz olamaz blki bir gun olabilerAtta görekkk nur cemlini
Hos buldum nasilsinizHoş geldinnnn canımm
Zuzum de niye yukar li niye asagida tarzmi yapiyorsunDe
Liiiiii
Nrdennnn bakemmm bilinde bizimi yiyin sennOlmaaaz olamaz blki bir gun olabiler
Ben sana atcam asgimKiz bana atma sen biliyon kime atcagiji
Allah iyilik versin mavişim,edelim kuzum istediğin dua olsunEyi diyelim iyi olalim diyim herzamanki gibi dualariniza ihtiyacim var müdurum
Ok şükür canım srnnn tanıyak senii ben 23 yaşındayom evliyem 6 senedir çocuk yokHos buldum nasilsiniz
Abooww ben kacanzeBen sana atcam asgim
Hemen yok de zaten sormadanÇ
Ok şükür canım srnnn tanıyak senii ben 23 yaşındayom evliyem 6 senedir çocuk yok
ikizlerin olcak dua ediyrumuykuyu sevmiyon zati dert etme balimCocuklar derkene kiiz yoksa ikizmi ayrica bedduami ediyon uyumamami istememk bana beddua gibi gelir
Leeeeeennnn ni didedin bakem sennnBen sana atcam asgim
gacma gel bura al ponponlariAbooww ben kacanze
At asgim at. Atisalim
Kimmmmm?????? Ben goremedim hangisiikizlerin olcak dua ediyrumuykuyu sevmiyon zati dert etme balim
Ne didim ki acepLeeeeeennnn ni didedin bakem sennn