• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizde önceden alıyoruz son anda alınan uçak biletleri çok pahallı
ama rahatlığı süper

yok canım eşim kurum müdürü o görevi gereği 5 yılda bir tayinciyiz bazen istisna olarak 6 yıl olabiliyor burda 6. yıla döndük mesela

teşekkür ederim anacağım o yıllara göre koyulabilecek en güzel ismi koymuş bence
pek duymadım fulya ismini
Fulya bi cicek türü sanirim.himm sizde epey gezmissiniz.valla tayinci olunca boyle. 23 nisanlandim 24 evlendim 3 senemizi gecirdik ailemde ordaydi geldik vana iste. Burdada hepsini yapip gitmeyi dusunuyoruz ama Allah bixe gosterir bilemeyiz yicek ekmek varsa nerdeyse orda.

canım fazla yeme tuzlu ise zeytin
hemen bak alyansına kaybetme
benim alyansım çok özeldir benim için
yeni türleri çıktı benimki klasik alyans bombeyli düz
çok özendi yenisini almaya değiştirelim dedi eşim 10 yılda ama ben yapamadım
Benimde ilk yuzugum yara yapmisti kalin bi yuzuktu ben degistirdim mecbur aslinda bi ozel hatira yani ilk yuzuk

Fulya bi cicek türü sanirim.himm sizde epey gezmissiniz.valla tayinci olunca boyle. 23 nisanlandim 24 evlendim 3 senemizi gecirdik ailemde ordaydi geldik vana iste. Burdada hepsini yapip gitmeyi dusunuyoruz ama Allah bixe gosterir bilemeyiz yicek ekmek varsa nerdeyse orda.
eşin asker veya polismi canım
evet fulya nergiz türünden dağda yetişen sarı ve beyaz renkli bir çiçek
ekmek nerde ise orası memleketin oluyor
kendi adıma ön yargısız gidiyorum her yeni görev yerimize
sonuçta istesekte istemesekte orda ömrümden günlerim geçecek

Benimde ilk yuzugum yara yapmisti kalin bi yuzuktu ben degistirdim mecbur aslinda bi ozel hatira yani ilk yuzuk
yara yapmışsa yapacak birşey yok elinde değilki
ben yenisini alsamda bunu satmam saklarım çünkü yeni modeller çok güzel
hele tasarım olanlar harika

eşin asker veya polismi canım
evet fulya nergiz türünden dağda yetişen sarı ve beyaz renkli bir çiçek
ekmek nerde ise orası memleketin oluyor
kendi adıma ön yargısız gidiyorum her yeni görev yerimize
sonuçta istesekte istemesekte orda ömrümden günlerim geçecek
Esim emniyette evet.. valla cani sagolsun da diyorum diger seyleri bi sekilde bertaraf ediyorum. Bunun skntili zamanlarini cok yasadim tam kotu zamanda evlendim insallah boyle gider.Allahim herkese yardim etsin

Esim emniyette evet.. valla cani sagolsun da diyorum diger seyleri bi sekilde bertaraf ediyorum. Bunun skntili zamanlarini cok yasadim tam kotu zamanda evlendim insallah boyle gider.Allahim herkese yardim etsin
canım allah eşlerimizi korusun terör bölgesinde görev yapmak zor bilirim
tuncelide biz orda iken halı saha tarandı ve oğlumun öpretmeni ve eşi komiser vefat etti
hala içimden çıkmaz ama şuda bir gerçek sayıı nefesimiz var rabbim korkuğumuzla sınamasın
onların acısını göstermesin

Back