- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.385
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.201
Fulya bi cicek türü sanirim.himm sizde epey gezmissiniz.valla tayinci olunca boyle. 23 nisanlandim 24 evlendim 3 senemizi gecirdik ailemde ordaydi geldik vana iste. Burdada hepsini yapip gitmeyi dusunuyoruz ama Allah bixe gosterir bilemeyiz yicek ekmek varsa nerdeyse orda.bizde önceden alıyoruz son anda alınan uçak biletleri çok pahallı
ama rahatlığı süper
yok canım eşim kurum müdürü o görevi gereği 5 yılda bir tayinciyiz bazen istisna olarak 6 yıl olabiliyor burda 6. yıla döndük mesela
teşekkür ederim anacağım o yıllara göre koyulabilecek en güzel ismi koymuş bence
pek duymadım fulya ismini
Benimde ilk yuzugum yara yapmisti kalin bi yuzuktu ben degistirdim mecbur aslinda bi ozel hatira yani ilk yuzukcanım fazla yeme tuzlu ise zeytin
hemen bak alyansına kaybetme
benim alyansım çok özeldir benim için
yeni türleri çıktı benimki klasik alyans bombeyli düz
çok özendi yenisini almaya değiştirelim dedi eşim 10 yılda ama ben yapamadım
eşin asker veya polismi canımFulya bi cicek türü sanirim.himm sizde epey gezmissiniz.valla tayinci olunca boyle. 23 nisanlandim 24 evlendim 3 senemizi gecirdik ailemde ordaydi geldik vana iste. Burdada hepsini yapip gitmeyi dusunuyoruz ama Allah bixe gosterir bilemeyiz yicek ekmek varsa nerdeyse orda.
yara yapmışsa yapacak birşey yok elinde değilkiBenimde ilk yuzugum yara yapmisti kalin bi yuzuktu ben degistirdim mecbur aslinda bi ozel hatira yani ilk yuzuk
Esim emniyette evet.. valla cani sagolsun da diyorum diger seyleri bi sekilde bertaraf ediyorum. Bunun skntili zamanlarini cok yasadim tam kotu zamanda evlendim insallah boyle gider.Allahim herkese yardim etsineşin asker veya polismi canım
evet fulya nergiz türünden dağda yetişen sarı ve beyaz renkli bir çiçek
ekmek nerde ise orası memleketin oluyor
kendi adıma ön yargısız gidiyorum her yeni görev yerimize
sonuçta istesekte istemesekte orda ömrümden günlerim geçecek
kim akrabası
Bende modelli aldim.. kalin bi yuzuktu tasli modelli ama parmagim kaldirmadi. Istesekte şaşayi kaldiramiyoruz anamyara yapmışsa yapacak birşey yok elinde değilki
ben yenisini alsamda bunu satmam saklarım çünkü yeni modeller çok güzel
hele tasarım olanlar harika
Nergis türunden ya ismin :))kim akrabası
Sen canim bizim nergise saka edeyim dedimdi nergizgillerden fulyacimkim akrabası
canım allah eşlerimizi korusun terör bölgesinde görev yapmak zor bilirimEsim emniyette evet.. valla cani sagolsun da diyorum diger seyleri bi sekilde bertaraf ediyorum. Bunun skntili zamanlarini cok yasadim tam kotu zamanda evlendim insallah boyle gider.Allahim herkese yardim etsin
ya ben niye anlamıyorum böyle espirileriNergis türunden ya ismin :))
Bercestem acep bn aslan pencesine baslasammi artikin birazda bekliyimmi gunde bir bardak icsem diyorumBende modelli aldim.. kalin bi yuzuktu tasli modelli ama parmagim kaldirmadi. Istesekte şaşayi kaldiramiyoruz anam
Baska 1 bardaktan bisey olmaz benceBercestem acep bn aslan pencesine baslasammi artikin birazda bekliyimmi gunde bir bardak icsem diyorum
Blki dikkat etmemissindir canim biz cok sakalasiyoruz aramazdada o yuzdenya ben niye anlamıyorum böyle espirileri
bazen diyorum çokmu düz mantık düşünüyorum
Basliyim blki sökturur bni icim disim kur doldu yav ah ahhBaska 1 bardaktan bisey olmaz bence
ya ben niye anlamıyorum böyle espirileri
bazen diyorum çokmu düz mantık düşünüyorum
Basliyim blki sökturur bni icim disim kur doldu yav ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?