- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.161
Kız öyle bi insanki sorma yaniii kıskançlık diz boyuu ana yok abla yok görümc2mlere bile gidemwm düşün oğlu var diyee genç diyee
allah kuvvetini ve sabrını arttırsın zor bir dönem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız öyle bi insanki sorma yaniii kıskançlık diz boyuu ana yok abla yok görümc2mlere bile gidemwm düşün oğlu var diyee genç diyee
Tamam canm ama yaplmasi gerekiyorcanım ben ersağ ürünleri kullanıyorum temizlikte kesinlikle tavsiye ederim
misss gibi tertemiz oluyor
sen fazla kimyasallar ile uğraşma gebelikte iyi değil arkadaşım
Bende :))canım ben ersağ ürünleri kullanıyorum temizlikte kesinlikle tavsiye ederim
misss gibi tertemiz oluyor
sen fazla kimyasallar ile uğraşma gebelikte iyi değil arkadaşım
Yapilmasi grrk ama gecende dedigim.gibi agir deterjanlar kullanma canim bnu benim hamile olan bircok arkadasim boyle yapiyor bebeginin sagligi zeminin bembeyaz olmasindan daha onmli dimi :)Tamam canm ama yaplmasi gerekiyor
Aynen canmYapilmasi grrk ama gecende dedigim.gibi agir deterjanlar kullanma canim bnu benim hamile olan bircok arkadasim boyle yapiyor bebeginin sagligi zeminin bembeyaz olmasindan daha onmli dimi :)
gece muhabetin dibine vurmuşsunuzGunaydin herkese :) gec yatinca boyle kendine gelinmez serrsemlikte bitmez :)
Iyim valla 3 e kadar duurdum ama kendime gelemedim sabah yine uyudum:)gece muhabetin dibine vurmuşsunuz
nasılsın
şükür iyiyim bende işler daha rahat bakabiliyorum neteIyim valla 3 e kadar duurdum ama kendime gelemedim sabah yine uyudum:)
Iyim elhamdulillah bende simdi ersaginin urunlerinden siparis konusuyordum arkadasla :) siz nasilsinz
Pahalimi urunleri canimIyim valla 3 e kadar duurdum ama kendime gelemedim sabah yine uyudum:)
Iyim elhamdulillah bende simdi ersaginin urunlerinden siparis konusuyordum arkadasla :) siz nasilsinz
canım suya karıştırılarak kullanılıyor ve daha sağlıklıPahalimi urunleri canim
Him anladim canim sagolasin amway gibi sanirimcanım suya karıştırılarak kullanılıyor ve daha sağlıklı
ben genel temizlik için aldığım kutuyu 18 tlye aldım
ama 3 ay gidiyor
bir kova suya bir kapak atıyorsun
evet ama bu kimyasal nispeten daha az içeriyorHim anladim canim sagolasin amway gibi sanirim
Aslinda cok degil kuzum. Promosyon zamani filan oluyorPahalimi urunleri canim
Oyy evlat ozlenmezmi.. bi kac gunluk sizde gitseniz guzwl olurdu sizedwşükür iyiyim bende işler daha rahat bakabiliyorum nete
ersağın banyo genel temizlik ve yağ çözücüsü favorim
birde kadın kokuları lilyum kokusunun hastasıyım
oğlanın karnesine az kaldı kyvdeler ile birlikte nevşehire geçecekler
şimdiden kuzumu özleyeceğim
ben izin alamıyorum kurumda müfettiş var
canım ben gidemiyorum kurumda müfettiş var teftiş yapıyorOyy evlat ozlenmezmi.. bi kac gunluk sizde gitseniz guzwl olurdu sizedw
Himm allah yardimciniz olsun insallah alirsiniz ablacimcanım ben gidemiyorum kurumda müfettiş var teftiş yapıyor
izin alamıyorum. babamında ameliyat olması söz konusu o zaman bile izin alabilecekmiyim bilemiyorum
canım ben gidemiyorum kurumda müfettiş var teftiş yapıyor
izin alamıyorum. babamında ameliyat olması söz konusu o zaman bile izin alabilecekmiyim bilemiyorum
Ben vandayim esimin tayini nedenyle. Doguma buyume istanbulluyum 27 senedir 28 imdede burdayim istw :)buyuklerim de giresunlualrsağolun kızlar allah razı olsun
B Bugunneselibirgun cinsiyet bellimi bebişin
hangi şehirde yaşıyorsunuz kızlar
ben aslen mersinliyim ama tekirdağda eşimin görevi nedeniyle yaşıyorum