• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çok klişe ve klasik bir soru olacak ama evli kadınlar olarak fikrinizi ve deneyimlerinizden çıkardığınız sonuçları merak ediyorum: evlilik aşkı öldürüyor mu?
Valla canim cok dua et. Yani evliligi gerckten cok beklentilerle isteme. Ne kadar cok beklenti o kadar asagi yuvarlanis. Onemli olan sevgi ile saygidir zaten. Aşk bence bi kandirmaca tamamen kurguluyorsun aslinda hic kimsenin seni pamuk prensesler gibi tasidigi yok . He cok simartan erkekler var Rabbim kismet ederse boylesi de cikabilir karsina niye olmasin. Ben kör kütük asik olarak evlenmedim once anneme babama ve kendisine danisabildigim bi kac ablama istisarede bulunarak degerlendirme yapmak nasip oldu onyargilarim vardi evlilikle ilgili cunku. Ortada yokken kimse insan cok korkar evlilikten bu tamsmen karsina cikacak insanla alakali . Ama hazirlikli olmak gerek mutlaka bilemedigin ummadigin seylerde olacak cnku ayni evde kimse gizlemez kendini

Bn acayip acim yine datlim ama kilo almisim aksam kizima makarna yapmistim istedi bnde bi kac catal aldim okadsr cabik etki edermi yahu neguzel 71 e inmistim cok moralim bozuldu gunlerdir acim kilo almisim
Mavisim sen su filan dami.icmiyorsun peki? Metoyla alakali iste. Ben ilactan bombastic oldum zaten :D

Vaaay gaci biliyo isi beeeh:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ama benim herife islemez oyle seyler tam okuz bnimki suslenmek degil abiyede giysem donup bakmaz inadindan cok inat

Benimkide inat
Bazen ben yaklassamda inadindan ya iter ya da uyuyor numarasi yapar
Ama ben yutkunma sesinden anlarm uyumadigini etklendigini

Kizlar en guzeli umursamauip kendi mutlulugumuza odaklanmak...

Bn acayip acim yine datlim ama kilo almisim aksam kizima makarna yapmistim istedi bnde bi kac catal aldim okadsr cabik etki edermi yahu neguzel 71 e inmistim cok moralim bozuldu gunlerdir acim kilo almisim
Canim ben 30 day shred yaptim.
Birinci level bile beni zorladi ilk basta.
Ten 54 e indim
Oturdugum yerden yaptim dusun.
Bence bunu deneyin acayip sekilleniyosunuz

Yasemin adim canim

Cok yanlis yapiyo esin:KK43:
Vurmak ne demek:KK43:((
Bide hamile halinle:KK43:

Rabbim esine merhamet versin..

Hic vurmaz ama Kıyamaz
Bisey aliriz kardeslerime de alalim der hemen
Ama ikizleri seviverdikmi yandik:)
Ay kiyamam yaa benim de bitane abim acayip sever acayipte kiskanirdi bizi bide bazen niye oldunuzki siz derdi :D yasi buyuyunce birakti bu laflari ama ne laflar... tabi severdi de. Mecbur gecicek elbet kiyamam yaa cocuklarin dunyasi cok baska..

Ay kiyamam yaa benim de bitane abim acayip sever acayipte kiskanirdi bizi bide bazen niye oldunuzki siz derdi :KK70: yasi buyuyunce birakti bu laflari ama ne laflar... tabi severdi de. Mecbur gecicek elbet kiyamam yaa cocuklarin dunyasi cok baska..
Ayni uaa:))
3-4 aylıkken oglum bakti kendisine ilgi azaldi,annecim ikizleri cok sevdik geri götür artık hastaneye derdi:))

Ama şimdi birini bize ver diyorlar anam icinden canavar çıkıyor:-D

3-4 aylıkken oglum bakti kendisine ilgi azaldi,annecim ikizleri cok sevdik geri götür artık hastaneye derdi:))

:):):) bak bak. Uyaniklara bak sen. Valla abim fazlalik gordu bi sure bizi :D sora gecti gececek onlarinkide. Ama cocuk isleri hayrett verici. Cocukta bile "ben duygusu var iste degiserek buyucekler insallah

Hahahahahaha

Sevdik geri vrrin mi?

:Dd bu cocuklar cok fenaaaaaa

Esim mesaj atti hazirlan asagiya in diye.
Bende isim var evd eonlari halletcem dedim
Ne zaman biter vs dedi bende bugun bitmez dedim
Kotu mu ettm ne ettm.
Dus aldm biraz khran okuyup kendime geleyim beebegim icin....

Ay kiyamam yaa benim de bitane abim acayip sever acayipte kiskanirdi bizi bide bazen niye oldunuzki siz derdi :KK70: yasi buyuyunce birakti bu laflari ama ne laflar... tabi severdi de. Mecbur gecicek elbet kiyamam yaa cocuklarin dunyasi cok baska..

Vaaay gaci biliyo isi beeeh:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ama benim herife islemez oyle seyler tam okuz bnimki suslenmek degil abiyede giysem donup bakmaz inadindan cok inat
Hadi ya. Niye ki canim. Benimkiyle biz dididisiriz filn ama bana dayanamaz asla. 2 gun sarilip uyumasak izler o da ben de... sizin araniz nasil

Valla tavuk baget bezelye patatesli yemek yapmistim pilavla filan. Esim 2 gun evde yemegince bi dün yedim misafirle bereketliymis kaldi kahvaltiyi da gec yaptik onu yer esim bende zaten bogazima kadar tokum daha yiyemem yarin yaaprim artikin biseyler bitsin yemegimde
Oohh valla hamarat bi arkadaşa bnziosun sen

Hahahahahaha

Sevdik geri vrrin mi?

:KK70:d bu cocuklar cok fenaaaaaa

Esim mesaj atti hazirlan asagiya in diye.
Bende isim var evd eonlari halletcem dedim
Ne zaman biter vs dedi bende bugun bitmez dedim
Kotu mu ettm ne ettm.
Dus aldm biraz khran okuyup kendime geleyim beebegim icin....
Kotu etmissin. Yerine gore yap tribini guzelim tersine tersine gider mersine bu kocalar ):) yine de gitseydin sklmstin zaten evde degilmi hemen kocamayin canim boyle basladi boyle gitmez hal yoluna girer zamanla belkim aaa :)

Back