- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.321
Her zaman gulum gelNe demek.. Beni aranıza aldığınız için ben teşekkür ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman gulum gelNe demek.. Beni aranıza aldığınız için ben teşekkür ediyorum.
Valla bn biseyler desem bnimkide der aynisini bn hic ses etmiyorum yinede kovaliyo arada.Bazen giderim diyorumda git cocugu birak git diyo cok da umrunda adamin sanki bulmus men gibi gaciyi ne istiyosa dahazaten dertliyim bk pembe derdimi yine actiAlnini karislarim beni kapiya koyacak adami kendi gitsin dimi kuzum
Canooo sen ve sigara bn sokHer zaman gulum gel
Dertlendim tatlim ben sigaraaa Allah gostermesin tarz yaptim nasil duruyor diye :))Canooo sen ve sigara bn sok
Sende yak bidene bariValla bn biseyler desem bnimkide der aynisini bn hic ses etmiyorum yinede kovaliyo arada.Bazen giderim diyorumda git cocugu birak git diyo cok da umrunda adamin sanki bulmus men gibi gaciyi ne istiyosa dahazaten dertliyim bk pembe derdimi yine acti
Peeh hasbaaaham. Kime cakalar boyle yani Allah oyle bi kadin verecekki gorecekler dunyayiValla bn biseyler desem bnimkide der aynisini bn hic ses etmiyorum yinede kovaliyo arada.Bazen giderim diyorumda git cocugu birak git diyo cok da umrunda adamin sanki bulmus men gibi gaciyi ne istiyosa dahazaten dertliyim bk pembe derdimi yine acti
Kimse dort dortluk degil ama biraz duygusaliz kadinlar olarak empati yapsalar biraz ama isde yok olmayinca olmuyo
Ayrica evet forever MavisimValla bn biseyler desem bnimkide der aynisini bn hic ses etmiyorum yinede kovaliyo arada.Bazen giderim diyorumda git cocugu birak git diyo cok da umrunda adamin sanki bulmus men gibi gaciyi ne istiyosa dahazaten dertliyim bk pembe derdimi yine acti
Valla bn biseyler desem bnimkide der aynisini bn hic ses etmiyorum yinede kovaliyo arada.Bazen giderim diyorumda git cocugu birak git diyo cok da umrunda adamin sanki bulmus men gibi gaciyi ne istiyosa dahazaten dertliyim bk pembe derdimi yine acti
Valla bn biseyler desem bnimkide der aynisini bn hic ses etmiyorum yinede kovaliyo arada.Bazen giderim diyorumda git cocugu birak git diyo cok da umrunda adamin sanki bulmus men gibi gaciyi ne istiyosa dahazaten dertliyim bk pembe derdimi yine acti
Oo bebis sen gelirmiydin gunduz.. hosgeldin nabiyorsunKizçelerr slm. Bnde geldimm
HosgeldinKizçelerr slm. Bnde geldimm
Hosbuldum bebisim. Insan oruc olunca bide yemeginide erken yapip iftar saatini bkleyince gelio isteOo bebis sen gelirmiydin gunduz.. hosgeldin nabiyorsun
Hosbuldum vnmHosgeldin
Hii evet canim kursum filan vardi yoruldum iyicene gelemedim. Iyi ard arda tutuyorsun kazan mi vardi.. Allah kabul etsin. Bana da cok cabuk geciyor gibi geliyor zaman nedense.. :):) emzirme flan varmi. Bebisin kac aylikti.Hosbuldum bebisim. Insan oruc olunca bide yemeginide erken yapip iftar saatini bkleyince gelio iste
napion bebisim. Misafirin mi varmis dun
Iste birkac hafta oldu bu topicte yazali canimHosbuldum vnm
Sen yenisin sanirsam demi
Hamileligimde hic tutamamistim balim. Bi sonraki s3nede emziriodum borcumu tutamadim. Bu seneye kaldi 40 gin iste... simdi 13 gun kldi cok sukur. Gunler kisaykn tytmk gerekHii evet canim kursum filan vardi yoruldum iyicene gelemedim. Iyi ard arda tutuyorsun kazan mi vardi.. Allah kabul etsin. Bana da cok cabuk geciyor gibi geliyor zaman nedense.. :):) emzirme flan varmi. Bebisin kac aylikti.
Hosbuldum bebisim. Insan oruc olunca bide yemeginide erken yapip iftar saatini bkleyince gelio iste
napion bebisim. Misafirin mi varmis dun
Oh oh iyi azi gitmis cogu kalmis guzel yapmissin valla.. zaten surda bi kac ay sora 3 aylar baslayacak Allahin izniyle canim.. 40 gunde anca tuta tuta biter baslayinca yarilamissin maasallah.Orucunu acarken bize de dua et hayirli evlat versin RabbimHamileligimde hic tutamamistim balim. Bi sonraki s3nede emziriodum borcumu tutamadim. Bu seneye kaldi 40 gin iste... simdi 13 gun kldi cok sukur. Gunler kisaykn tytmk gerek