• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alnini karislarim beni kapiya koyacak adami :KK70: kendi gitsin dimi kuzum
Valla bn biseyler desem bnimkide der aynisini bn hic ses etmiyorum yinede kovaliyo arada.Bazen giderim diyorumda git cocugu birak git diyo cok da umrunda adamin sanki bulmus men gibi gaciyi ne istiyosa daha:KK70:zaten dertliyim bk pembe derdimi yine acti:confused::confused:

Valla bn biseyler desem bnimkide der aynisini bn hic ses etmiyorum yinede kovaliyo arada.Bazen giderim diyorumda git cocugu birak git diyo cok da umrunda adamin sanki bulmus men gibi gaciyi ne istiyosa daha:KK70:zaten dertliyim bk pembe derdimi yine acti:confused::confused:
Peeh hasbaaaham. Kime cakalar boyle yani Allah oyle bi kadin verecekki gorecekler dunyayi

Kimse dort dortluk degil ama biraz duygusaliz kadinlar olarak empati yapsalar biraz ama isde yok olmayinca olmuyo

Olmuyor dedigin gibi...
Evli oldugumuz gercegini kenara birakip bekar gibi bir yasam mi surmeliyim

Insan deger verince deger bekliyor karsisindaki kisiden.
Ama umdugunu bulamayan pisman olup uzulen taraf ben oluyorum

Ayrica evet forever Mavisim :KK200::KK200::KK200::KK3::KK3:

Benimkininde umrunda ddrgil

Sen nasil alttan aliyosn canm
Alttan alinca daha mi mutlusun..
Bende kendimi yiprattigim ile kaliyorum

Hosbuldum bebisim. Insan oruc olunca bide yemeginide erken yapip iftar saatini bkleyince gelio iste :işsiz:

:-) napion bebisim. Misafirin mi varmis dun
Hii evet canim kursum filan vardi yoruldum iyicene gelemedim. Iyi ard arda tutuyorsun kazan mi vardi.. Allah kabul etsin. Bana da cok cabuk geciyor gibi geliyor zaman nedense.. :):) emzirme flan varmi. Bebisin kac aylikti.

Hii evet canim kursum filan vardi yoruldum iyicene gelemedim. Iyi ard arda tutuyorsun kazan mi vardi.. Allah kabul etsin. Bana da cok cabuk geciyor gibi geliyor zaman nedense.. :):) emzirme flan varmi. Bebisin kac aylikti.
Hamileligimde hic tutamamistim balim. Bi sonraki s3nede emziriodum borcumu tutamadim. Bu seneye kaldi 40 gin iste... simdi 13 gun kldi cok sukur. Gunler kisaykn tytmk gerek

Hamileligimde hic tutamamistim balim. Bi sonraki s3nede emziriodum borcumu tutamadim. Bu seneye kaldi 40 gin iste... simdi 13 gun kldi cok sukur. Gunler kisaykn tytmk gerek
Oh oh iyi azi gitmis cogu kalmis guzel yapmissin valla.. zaten surda bi kac ay sora 3 aylar baslayacak Allahin izniyle canim.. 40 gunde anca tuta tuta biter baslayinca yarilamissin maasallah.Orucunu acarken bize de dua et hayirli evlat versin Rabbim :anneadayı::KK68:

Back