• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peeh hasbaaaham. Kime cakalar boyle yani Allah oyle bi kadin verecekki gorecekler dunyayi
Bnde dion ah sana keske eli sopali cadi bi kadin denk geleydi diyorum da sıkar biraz oyle kadini mahfederim diyo he mahfedersin kuzuya donerdin diyom

Arkadaşlar çok klişe ve klasik bir soru olacak ama evli kadınlar olarak fikrinizi ve deneyimlerinizden çıkardığınız sonuçları merak ediyorum: evlilik aşkı öldürüyor mu?

Olmuyor dedigin gibi...
Evli oldugumuz gercegini kenara birakip bekar gibi bir yasam mi surmeliyim

Insan deger verince deger bekliyor karsisindaki kisiden.
Ama umdugunu bulamayan pisman olup uzulen taraf ben oluyorum
Yalniz degilsin bacim bnde hep pismanim:KK51:

Sen nasil alttan aliyosn canm
Alttan alinca daha mi mutlusun..
Bende kendimi yiprattigim ile kaliyorum
Ya canim bn cok sabirliyim hic bisey demiyorum hayatini yasiyo adam haftanin 5 gunu disariya gidiyo hic demez giderken bn gidiyorum der herseye he diyorum isde mutlu degilim ama napiyim sabir tasana kadar devam

Arkadaşlar çok klişe ve klasik bir soru olacak ama evli kadınlar olarak fikrinizi ve deneyimlerinizden çıkardığınız sonuçları merak ediyorum: evlilik aşkı öldürüyor mu?
Bacim acik souliyim aski oldurmez ama aradaki heyecani oldurur. Senin ustune titremesi gozunun icine bakmasi agzini icine dusmesi biter. Haaa bide hemn hemn her erkek evlndiktn sonra agir ana kuzusu olur.

Ooo dun gece ekşin vardi. Dedigim gibi susldndim puslendim gittim kardesime. Bu beni oyle gorunce kudurdu :KK70: aksam tabi durduramadim herifi.. ozurler opucukler havada ucusuyodu :-)
Vaaay gaci biliyo isi beeeh:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ama benim herife islemez oyle seyler tam okuz bnimki suslenmek degil abiyede giysem donup bakmaz inadindan cok inat

Bacim acik souliyim aski oldurmez ama aradaki heyecani oldurur. Senin ustune titremesi gozunun icine bakmasi agzini icine dusmesi biter. Haaa bide hemn hemn her erkek evlndiktn sonra agir ana kuzusu olur.
işte sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum hayatım boyunca ama insanların bana "evde kalmış kız" gözüyle bakmalarından da korkuyorum :(

:-) olur oyle bisi olmz bacim.. ee sizin aksam menunuz ne
Valla tavuk baget bezelye patatesli yemek yapmistim pilavla filan. Esim 2 gun evde yemegince bi dün yedim misafirle bereketliymis kaldi kahvaltiyi da gec yaptik onu yer esim bende zaten bogazima kadar tokum daha yiyemem yarin yaaprim artikin biseyler bitsin yemegimde

Annemden uzagim :KK43: ama ileticem canim ismini soyle soylerim insallah:)♥♥♥ cekmezmi hakkini odeyemem anamin.. iyiki olmussun kizim der biz dostuz O'nun dertlerini tasirim ben bazen onun yerine.. ah canim anam Allahim basimizdan eksik etmesin.. aglayacaktim ama hayir:KK20: buraya geldigince giderken aglamicaktim iyiydim Ona sarilinca tutamadim giderken bastim aglamayi :KK43:
Yasemin adim canim
Onu dinlemiyormusum.

Evden cikarken soyle dedim
Isimle ilgili sana hicbisey soylemem sana okulunla ilgili bisey soruyor mym ben dedi.

Bende ne guzel pazar hayalim vardi bozuldu dedm senin yuzunden diyince
Ne yaptım kahvalti mi hazirlamadm uyandrmak icin gelince bile vrdn dedim. Hep uzuyosun dedim.

Sen dort dortluksun ya dedi.
Degilim deyip kapattim.

Cok kirgin hissediyorum kendimi
Cok yanlis yapiyo esin:(
Vurmak ne demek:(((
Bide hamile halinle:(

Rabbim esine merhamet versin..
Vay vayy .. gecer zamanla bence ya kardeslik baskadir yine de :))
Hic vurmaz ama Kıyamaz
Bisey aliriz kardeslerime de alalim der hemen
Ama ikizleri seviverdikmi yandik:)

Valla tavuk baget bezelye patatesli yemek yapmistim pilavla filan. Esim 2 gun evde yemegince bi dün yedim misafirle bereketliymis kaldi kahvaltiyi da gec yaptik onu yer esim bende zaten bogazima kadar tokum daha yiyemem yarin yaaprim artikin biseyler bitsin yemegimde
Bn acayip acim yine datlim ama kilo almisim aksam kizima makarna yapmistim istedi bnde bi kac catal aldim okadsr cabik etki edermi yahu neguzel 71 e inmistim cok moralim bozuldu gunlerdir acim kilo almisim

Back