- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.341
Azi gitmis cogu kalmis yazmisim haha uykumu da aldim niye ters yazmisimki :)) Shirine-alish
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaksam bi karton biter heralde dertler derya olmussSende yak bidene bari
Yok yakma tatlim sora hep yakarsin. Hic ictinmi mavisimBen yaksam bi karton biter heralde dertler derya olmuss
Bnde dion ah sana keske eli sopali cadi bi kadin denk geleydi diyorum da sıkar biraz oyle kadini mahfederim diyo he mahfedersin kuzuya donerdin diyomPeeh hasbaaaham. Kime cakalar boyle yani Allah oyle bi kadin verecekki gorecekler dunyayi
Yalniz degilsin bacim bnde hep pismanimOlmuyor dedigin gibi...
Evli oldugumuz gercegini kenara birakip bekar gibi bir yasam mi surmeliyim
Insan deger verince deger bekliyor karsisindaki kisiden.
Ama umdugunu bulamayan pisman olup uzulen taraf ben oluyorum
tabi tabi maalesef oyle olmuyoorBnde dion ah sana keske eli sopali cadi bi kadin denk geleydi diyorum da sıkar biraz oyle kadini mahfederim diyo he mahfedersin kuzuya donerdin diyom
Sagol canim.. ooo boll sumakli eksili karisik kuru dolma ve sarma yaptim. Yaninada corba ve salataAfiyet olsun Allah kabul etsin insallah ne yemek yaptin
Aa hayret gunduzcusun bugun.Naptin suyle adami hizaya getirdinmiKizçelerr slm. Bnde geldimm
Ooo dun gece ekşin vardi. Dedigim gibi susldndim puslendim gittim kardesime. Bu beni oyle gorunce kudurdu aksam tabi durduramadim herifi.. ozurler opucukler havada ucusuyoduAa hayret gunduzcusun bugun.Naptin suyle adami hizaya getirdinmi
Ya canim bn cok sabirliyim hic bisey demiyorum hayatini yasiyo adam haftanin 5 gunu disariya gidiyo hic demez giderken bn gidiyorum der herseye he diyorum isde mutlu degilim ama napiyim sabir tasana kadar devamSen nasil alttan aliyosn canm
Alttan alinca daha mi mutlusun..
Bende kendimi yiprattigim ile kaliyorum
olur oyle bisi olmz bacim.. ee sizin aksam menunuz neAzi gitmis cogu kalmis yazmisim haha uykumu da aldim niye ters yazmisimki :)) Shirine-alish
Bacim acik souliyim aski oldurmez ama aradaki heyecani oldurur. Senin ustune titremesi gozunun icine bakmasi agzini icine dusmesi biter. Haaa bide hemn hemn her erkek evlndiktn sonra agir ana kuzusu olur.Arkadaşlar çok klişe ve klasik bir soru olacak ama evli kadınlar olarak fikrinizi ve deneyimlerinizden çıkardığınız sonuçları merak ediyorum: evlilik aşkı öldürüyor mu?
Vaaay gaci biliyo isi beeehama benim herife islemez oyle seyler tam okuz bnimki suslenmek degil abiyede giysem donup bakmaz inadindan cok inatOoo dun gece ekşin vardi. Dedigim gibi susldndim puslendim gittim kardesime. Bu beni oyle gorunce kudurdu aksam tabi durduramadim herifi.. ozurler opucukler havada ucusuyodu
Yok canim icmedim dumana zehire para virmem cildime yazik degilmi organlarim ne eder sonraYok yakma tatlim sora hep yakarsin. Hic ictinmi mavisim
işte sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum hayatım boyunca ama insanların bana "evde kalmış kız" gözüyle bakmalarından da korkuyorumBacim acik souliyim aski oldurmez ama aradaki heyecani oldurur. Senin ustune titremesi gozunun icine bakmasi agzini icine dusmesi biter. Haaa bide hemn hemn her erkek evlndiktn sonra agir ana kuzusu olur.
Valla tavuk baget bezelye patatesli yemek yapmistim pilavla filan. Esim 2 gun evde yemegince bi dün yedim misafirle bereketliymis kaldi kahvaltiyi da gec yaptik onu yer esim bende zaten bogazima kadar tokum daha yiyemem yarin yaaprim artikin biseyler bitsin yemegimdeolur oyle bisi olmz bacim.. ee sizin aksam menunuz ne
Desinler bosver cogu hayatimiz desinler diye oluyo zaten durabildigin kadar dur bekarlik gibisi yokişte sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum hayatım boyunca ama insanların bana "evde kalmış kız" gözüyle bakmalarından da korkuyorum
Yasemin adim canimAnnemden uzagim ama ileticem canim ismini soyle soylerim insallah:)♥♥♥ cekmezmi hakkini odeyemem anamin.. iyiki olmussun kizim der biz dostuz O'nun dertlerini tasirim ben bazen onun yerine.. ah canim anam Allahim basimizdan eksik etmesin.. aglayacaktim ama hayir buraya geldigince giderken aglamicaktim iyiydim Ona sarilinca tutamadim giderken bastim aglamayi
Cok yanlis yapiyo esinOnu dinlemiyormusum.
Evden cikarken soyle dedim
Isimle ilgili sana hicbisey soylemem sana okulunla ilgili bisey soruyor mym ben dedi.
Bende ne guzel pazar hayalim vardi bozuldu dedm senin yuzunden diyince
Ne yaptım kahvalti mi hazirlamadm uyandrmak icin gelince bile vrdn dedim. Hep uzuyosun dedim.
Sen dort dortluksun ya dedi.
Degilim deyip kapattim.
Cok kirgin hissediyorum kendimi
Hic vurmaz ama KıyamazVay vayy .. gecer zamanla bence ya kardeslik baskadir yine de :))
Bn acayip acim yine datlim ama kilo almisim aksam kizima makarna yapmistim istedi bnde bi kac catal aldim okadsr cabik etki edermi yahu neguzel 71 e inmistim cok moralim bozuldu gunlerdir acim kilo almisimValla tavuk baget bezelye patatesli yemek yapmistim pilavla filan. Esim 2 gun evde yemegince bi dün yedim misafirle bereketliymis kaldi kahvaltiyi da gec yaptik onu yer esim bende zaten bogazima kadar tokum daha yiyemem yarin yaaprim artikin biseyler bitsin yemegimde