- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.401
Bizde dedikodu yapiok kizlarlaNapam kı dediğim gibi görimcemdeydüm siz napıonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde dedikodu yapiok kizlarlaNapam kı dediğim gibi görimcemdeydüm siz napıonuz
Aaaa yolarfim vallahaaaYookkk bacımmm kimsee de tık yogg
Ne olmuşş ne bitmiş anlatan bakemBizde dedikodu yapiok kizlarla
Saoll canım hediye falan değil benim beklediğimm hatırlanmakk yetiyoo bi eşimin yeğeni hatırlıyooAaaa yolarfim vallahaaa
Benim kocaya dunki yaptigim kur dan bahsedioduk balim. Kumpasima dustu cazibeme dayanamadiNe olmuşş ne bitmiş anlatan bakem
Sarilmayi filan hic sevmez bnimki daraliyom skıliyom der hep.Aramiz hic iyi degil iteliyom bn evliligi bakalim isde nolur bilemiyorumHadi ya. Niye ki canim. Benimkiyle biz dididisiriz filn ama bana dayanamaz asla. 2 gun sarilip uyumasak izler o da ben de... sizin araniz nasil
Kiz cirkeflik yap kocana. Taktik ogren accik bacimSaoll canım hediye falan değil benim beklediğimm hatırlanmakk yetiyoo bi eşimin yeğeni hatırlıyoo
Allah seniii kız NAPTIN ADAMAAABenim kocaya dunki yaptigim kur dan bahsedioduk balim. Kumpasima dustu cazibeme dayanamadi
Bn umursamiyorum zaten o bni gormemezlikten geliyo bnde artik oyleyim oda inat bndeBenimkide inat
Bazen ben yaklassamda inadindan ya iter ya da uyuyor numarasi yapar
Ama ben yutkunma sesinden anlarm uyumadigini etklendigini
Kizlar en guzeli umursamauip kendi mutlulugumuza odaklanmak...
Ahh ciddi misin canimm. Cok uzuldum gercktn.. kc yıllık ki evliliginiz. Ask evliligi mi sizinkiSarilmayi filan hic sevmez bnimki daraliyom skıliyom der hep.Aramiz hic iyi degil iteliyom bn evliligi bakalim isde nolur bilemiyorum
Saol canım benim allah razı olsun hepinizDenYeni yasin kutlu olsun canim nice mutlu yillata inşallah♥♥
Su icemiyorum ya ilac icerken isde cok az iciyorum okadarMavisim sen su filan dami.icmiyorsun peki? Metoyla alakali iste. Ben ilactan bombastic oldum zaten
hahaaa giyindim cicilerimi. Adam kudurdu. Kusluk musluk dinlemedi atladiAllah seniii kız NAPTIN ADAMAAA
Rabbim evinizw huzutçr mutluluk versin canımmSarilmayi filan hic sevmez bnimki daraliyom skıliyom der hep.Aramiz hic iyi degil iteliyom bn evliligi bakalim isde nolur bilemiyorum
ayyy delirdimmm burdaaahahaaa giyindim cicilerimi. Adam kudurdu. Kusluk musluk dinlemedi atladi
7 yil oldu canim.Ask evliligi degil malesef mantik yapayim dedim evlilikte mantikli degilmisim o an demekki sonuc pismanlik mutsuzluk huzursuzlukAhh ciddi misin canimm. Cok uzuldum gercktn.. kc yıllık ki evliliginiz. Ask evliligi mi sizinki
Amiiin canim insaAllah hepimiz huzurlu olalim ...Rabbim evinizw huzutçr mutluluk versin canımm
Ogrercem ben kiz size merak etmeyin bacimayyy delirdimmm burdaaa
Bn umursamiyorum zaten o bni gormemezlikten geliyo bnde artik oyleyim oda inat bnde