- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.281
Sana bisey demedimi cikalim filan diyeYok efendm olmuyor
Olan benim moralime oluyor.
Beyfendi suslendi puslendi çıktı disari.
Sirf inadina bende cikicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana bisey demedimi cikalim filan diyeYok efendm olmuyor
Olan benim moralime oluyor.
Beyfendi suslendi puslendi çıktı disari.
Sirf inadina bende cikicam
Allah yardimciniz olsun .Oyle ya aman sagliklari olsunda analar katlaniyo bi sekilde.Ooy bn onlari yerim ya bicir bicirlardir abileri kiskaniyomu
Ahh canim ya oda hakli daha oda cok kucuk ama ikizlerde ilgi ister iki bicir kiz oyy Allahim ya ne tatlidir sizin evin ortamiAbimiz kardeşlerini cok seviyor ama bizim onlarla olan ilgimizi istemiyor:)
Yok artık seni birakip nereye gitti??
Kizmakta sonuna kadar haklisim canim
Ama kendini üzme
Erkeklerin canini yakan tek şey
Yoksayilmakmis..
Demedi isi varmisSana bisey demedimi cikalim filan diye
Bi görsen evimizi:)Ahh canim ya oda hakli daha oda cok kucuk ama ikizlerde ilgi ister iki bicir kiz oyy Allahim ya ne tatlidir sizin evin ortami
Ailenden birilerine kayinvakidene arkadaslarina yada ne bileyim avm falan çıkIsi varmis
Ben nereye gideyim
Ailenden birilerine kayinvakidene arkadaslarina yada ne bileyim avm falan çık
Bekleme
Bi pazariniz var onun da içine etmis
Isse iyi bisey deme ozamanDemedi isi varmis
Ilk zamanlar esim gezdirsin diye beklwrdim ama hepp bi isi olurdu..Ben buna ne yapsam mustahak olur.
Hicbiseyden anlamiyolar bacim naparsan yap islemiyoBen buna ne yapsam mustahak olur.
Çünkü sen devamlı ondan istiyorsunEn buyuk hobisi bu zaten
Çünkü sen devamlı ondan istiyorsun
Cikarsin gezdirsin beraber olalım diye
Ama bekleme kendin yap o zaman o senden iatemeye baslayacak
Mukemmel ya neguzel bn cocuklari cok seviyorum gozumde canlandiriyorum hele kiz olunca ikizler daha bi tatli oluyolar.Rabbim hayirli saglikli ömurler versin onlara .Uyku egitimi dedinizde bnim kizim uc yasinda daha yeni sallamayi biraktim bagimliydi kizim sabahlara kadar sallatiriyodu kendini artik diz kapaklarim bnden gitti agriyo surekli aciyo keske onceden biraksaydim sallamayiBi görsen evimizi:)
Kavga sevgi oyun herşey var:)
Ikizlerim cadi:)
Basliyorlar kavgaya birden:)
Biz ayırdığımız zaman da sariliyorlar elele tutusuyorlar biz kaliyoruz sap gibi:-D
Masallah genc yasta 3 tane :)) olsun bi sekilde buyurler insallah bende ikizim annem 3 tane arkasinda cocukla kiz isteyip beklemis kiz yaninda erkekte teşrif etmis Rabbimden:)) zor ama buyuduk bi sekilde iste nabican30 olcam martta
24 te evlendim ben oğlum planliydi ama ikizleeim piyango:))
Allahh allahh hayrolsun mavisim valla hikmeti guzel olsun insallah igde gormek neymis bi bakim kizValla sen nerdesin diyorum istanbuldayim esinden aldim numarayi diyosun ne hikmetse bna igde getirmissin onu yollucaktin sagolasin igdeler icinsesinde guzel bee
Ilk zamanlar esim gezdirsin diye beklwrdim ama hepp bi isi olurdu..
Ciktigimizdada burnumdan gelirdi
Şimdi oturttuk artik ama ben artık beklemiyorum
Aliyorum cocklari çıkıyorum
Yada ikizleri birakip oglumla gidiyorum
O kadar zaman evde neden bos oturmusumki diyorum ..
Çünkü sen devamlı ondan istiyorsun
Cikarsin gezdirsin beraber olalım diye
Ama bekleme kendin yap o zaman o senden iatemeye baslayacak
Ailenden birilerine git olmadi cik kendinCabim senin cocugun var benim o da yok
Arkadas desen ikisini aradim sinava girceklermis
Tek basima da takilmak istemiyorum
O yuzden yalniz kaliyorum