- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.921
He ondan yok bizdeBazen pcden giriyom bazen telden pcden kolay oluyo
Hadiii gııı öğrennn senide gürekkEvet ya bn de meraj ediyom hemen kaldir lutfeen
Sen beklemesen olmaz gulum :)) hemen siraya gecccİvettt bwkliyozz
HazirizzzzzBnde ist.da umraniyedeyim kizlar. Tmm bnde koyuyorum hazir misinizz
Evet canim sende koysana gozelsindir sende koy bakim :)
Aaa o zamn benden ogrencek cok seyin var balimBn taktik hic bilmem accik odunum
İlk sora gülün acilin acilinSen beklemesen olmaz gulum :)) hemen siraya geccc
Himm olsun kuzum yaa bende evde cekindigim koydum kaldirdim hemenEki Görüntüle 2093505 bercestem kara biseyim iste ya aha beyle (ben yokum burada netten resim :))
İvettt bwkliyozz
Hazirirz :))
Hazirizzzzz
Ya yuzunu bebem carsafini sevdigimEki Görüntüle 2093505 bercestem kara biseyim iste ya aha beyle (ben yokum burada netten resim :))
Ben tlefondan yaptim. Tuh niye yapamadinkiKizlar siz pc den mi koydunuz. Ben tel.den yapamadim. Degismio profil
He ogret ortmenim mese odunuyum bn cilve milve taktik yohAaa o zamn benden ogrencek cok seyin var balim
Reelde görmek nasip olur insAllah buralr cisss :)Himm olsun kuzum yaa bende evde cekindigim koydum kaldirdim hemen
Eee telden yaptımm ben telden giriyom benKizlar siz pc den mi koydunuz. Ben tel.den yapamadim. Degismio profil
Avatar kismindan yqpmadin mi. Olmuyo valla canim. Dosya yukleye basiom basiom bisy acilmioBen tlefondan yaptim. Tuh niye yapamadinki
Okadan siraya girdik oldumu simdi bebeKizlar siz pc den mi koydunuz. Ben tel.den yapamadim. Degismio profil
Kiz profilde kimse alamaz edemez :) ole olsa bende koymazdimReelde görmek nasip olur insAllah buralr cisss :)
He ogret ortmenim mese odunuyum bn cilve milve taktik yoh
Dosya yukle var ordan resm dosyasina girip seciceksin canimAvatar kismindan yqpmadin mi. Olmuyo valla canim. Dosya yukleye basiom basiom bisy acilmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?