- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #5.961
Ettim hemen hemideİwet bwnde demiştim @nur mawish şikayet ettimi bizi yoksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ettim hemen hemideİwet bwnde demiştim @nur mawish şikayet ettimi bizi yoksam
Sen bakma miss le tatliya narin kibar bedenimizi cekemiyolaaaaa
Miss sende koy bakim hadi.En son varya onda kini diyom gı
VışşŞşş acımıştın bize kıydınmııı höhhhhhhhöhöhöhEttim hemen hemide
Dedimya orda topikte hallederiz diyeVışşŞşş acımıştın bize kıydınmııı höhhhhhhhöhöhöh
Aaa nergisim ne 9 numarasiGizlaaa siz bana bakmayin biz 9 numara orgu sisi gibiyik igne migne deyilik (Nazar digmesin )
O nasi kiz :)) bende merdane gibyimGizlaaa siz bana bakmayin biz 9 numara orgu sisi gibiyik igne migne deyilik (Nazar digmesin )
Hakime hanim da da is yok maviş ya yargilamadi geç bu yaramazlari H MDedimya orda topikte hallederiz diye
kalin iste domdik(nazar değer kiz )Aaa nergisim ne 9 numarasi
Kim soyleyin hemen yazdirayim sekretere yaz kizim..Hakime hanim da da is yok maviş ya yargilamadi geç bu yaramazlari H M
He o da olabilüO nasi kiz :)) bende merdane gibyim
OldumuuuMiss sende koy bakim hadi.
Valla olmadi canim. Dedigin gibi yaptim bu kez telefon hafizasina ulasti ama sanirim fotograf boyutu buyuk geldi o yuzden kabul etmedi. Hatta 2 3 foto denedim yeminlenBendede yüklü ordan olmadı googleden oldu üyle dene bakem
Tmm yoldasim bidaki hatalarinda af yokHakime hanim da da is yok maviş ya yargilamadi geç bu yaramazlari H M
Dadliylan miss manti didiler kek didiler siz yimyin bizyiriz didiler hakim apla mavisi de aglattilaaa ve dun bi de bana balina didi dadli müebbet istiyozKim soyleyin hemen yazdirayim sekretere yaz kizim..
Valla olmadi canim. Dedigin gibi yaptim bu kez telefon hafizasina ulasti ama sanirim fotograf boyutu buyuk geldi o yuzden kabul etmedi. Hatta 2 3 foto denedim yeminlen
Ooo canimm masallh kara kas kara gpzler. Cok guzelsinBendede yüklü ordan olmadı googleden oldu üyle dene bakem
Fotoyu duzenle kismindan kirpican oyle yukler canmValla olmadi canim. Dedigin gibi yaptim bu kez telefon hafizasina ulasti ama sanirim fotograf boyutu buyuk geldi o yuzden kabul etmedi. Hatta 2 3 foto denedim yeminlen