- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #5.901
telden emoji koymak da çok zor beeHeeeeyt be motive makinesi bacim gelmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telden emoji koymak da çok zor beeHeeeeyt be motive makinesi bacim gelmis
Allah razi olsun canim tesk ederm cumlemizi esine bagislasin RabbimHeytt bee maşşallllahhhhh
aman nazarlardan korusun rabbim eşine bağışalsınn çok güzelsinn kızz
Bida gormedim derse ondan gece gunduz foto isteyelimSagol canim ya estaģfirullah sizin guzellikleriniz.. burdaki arkadaslarimin hepsi oyle..cirkinim cirkin valla gormeyen kalmadi gulizar sayesinde :))
Evet canim sende koysana gozelsindir sende koy bakim :)Senide gorek canim sende koy .Sen nerde oturuyosun bebe
akilli olcen bacim. Bunlar hep taktiknur mawish .!.:bn senden kotu cikarsa diye demistim emme
En guzeliValla bende varrrr küçükkk süper büyükte iyi ama mesafe varr
Tabe güzeldir topigimize cirkinler giremez kiEvet canim sende koysana gozelsindir sende koy bakim :)
Valla dovecem bidaha derse album yaptircam onaBida gormedim derse ondan gece gunduz foto isteyelim
Aminn canımmAllah razi olsun canim tesk ederm cumlemizi esine bagislasin Rabbim
Aa onceden telden girmiyomuydun balim sen.Bn hep telden giriyimtelden emoji koymak da çok zor bee
HahahahahValla dovecem bidaha derse album yaptircam ona
Bi taneyle de aran iyiyse yirttin demktir.. onu yqpamayanlarda varAynn canımm küçük görümcemle süper aram ama büyükle öyle olamıyom yinede süper aramızz ona sıkıntımı anlatamam
Seni de gorsek gulum yaaTabe güzeldir topigimize cirkinler giremez ki
Bn taktik hic bilmem accik odunumakilli olcen bacim. Bunlar hep taktik
Aa onceden telden girmiyomuydun balim sen.Bn hep telden giriyim
Bnde ist.da umraniyedeyim kizlar. Tmm bnde koyuyorum hazir misinizzSenide gorek canim sende koy .Sen nerde oturuyosun bebe
Ayyyy maşallah aram süper rabbim bozmasınnnnnnBi taneyle de aran iyiyse yirttin demktir.. onu yqpamayanlarda var
İvettt bwkliyozzBnde ist.da umraniyedeyim kizlar. Tmm bnde koyuyorum hazir misinizz
Hazirirz :))Bnde ist.da umraniyedeyim kizlar. Tmm bnde koyuyorum hazir misinizz
Evet ya bn de meraj ediyom hemen kaldir lutfeenSeni de gorsek gulum yaa