- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #5.941
Okadan siraya girdik oldumu simdi bebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okadan siraya girdik oldumu simdi bebe
Tığğğ maşallah canımmmm dahada inceşceğinizhahah giz iğne kadariz bikerem eyle deyip de yaniltma insanlar selvi boylu kavak agaciyiz bizz
Ayy valla bnde heycanlndim da olmuo datlum. O avatardan dosya sece basiom acilmio hicbisey. Acaba telefondan telefona mi degisioOkadan siraya girdik oldumu simdi bebe
Ekran görüntüsü alibir da disardan gözüküyor canim burasoKiz profilde kimse alamaz edemez :) ole olsa bende koymazdim
Laa sen kaç kilosuunn resinde zayıftın
O dadlu kiyma manti dimezseTığğğ maşallah canımmmm dahada inceşceğiniz
K.k yüklümü eğer yüklüden giriyosan olmuyo googleden gir yaparsınAyy valla bnde heycanlndim da olmuo datlum. O avatardan dosya sece basiom acilmio hicbisey. Acaba telefondan telefona mi degisio
Aa ivet ya tuh.Ama kiskanirlar filan nergisim nazar degerhahah giz iğne kadariz bikerem eyle deyip de yaniltma insanlar selvi boylu kavak agaciyiz bizz
Ilk koydugumumu diyosun o onceki nisanliykendi. Ama zayif degildim olw gosteriyodum yani cok kilolu da degildimLaa sen kaç kilosuunn resinde zayıftın
Tmm biliorum. Aynen oylede yapiom ama dosys yukleye basiorum bisey cikmio anladin mi. Telefonum hafizasina gitmio bileDosya yukle var ordan resm dosyasina girip seciceksin canim
İwet bwnde demiştim @nur mawish şikayet ettimi bizi yoksamO dadlu kiyma manti dimezse
Cix sanmam canm ya hemen degistirince hic bisey olmazEkran görüntüsü alibir da disardan gözüküyor canim buraso
Evet kk uygulamasi yuklu telden. Dur bide ole deniyim.K.k yüklümü eğer yüklüden giriyosan olmuyo googleden gir yaparsın
Haklisim mavisim kiskanirlar belkimAa ivet ya tuh.Ama kiskanirlar filan nergisim nazar deger
Himm allah allah. Bilemedimki canimTmm biliorum. Aynen oylede yapiom ama dosys yukleye basiorum bisey cikmio anladin mi. Telefonum hafizasina gitmio bile
En son varya onda kini diyom gıIlk koydugumumu diyosun o onceki nisanliykendi. Ama zayif degildim olw gosteriyodum yani cok kilolu da degildim
Sen bakma miss le tatliya narin kibar bedenimizi cekemiyolaaaaaO dadlu kiyma manti dimezse
Onda da ayni kiloyum boyum yoktuki zaten resimde canim neresi zayif benm yuzum filan zaten kucuktur deve kusu degilim zatenEn son varya onda kini diyom gı
Etti etti zati gördüm utanmadan etiket etmiş bide kek yicen mi diye dadli aciİwet bwnde demiştim @nur mawish şikayet ettimi bizi yoksam
Bendede yüklü ordan olmadı googleden oldu üyle dene bakemEvet kk uygulamasi yuklu telden. Dur bide ole deniyim.