- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #5.881
Heeee tememmmmmmGiz anlamafin heral sen dombiksin biz igneyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeee tememmmmmmGiz anlamafin heral sen dombiksin biz igneyiz
Arkadasa bakip cikicam diyeydinKızz bi anda görümcem geldiii napanm
Hayir 4 seneye yaklastik.. cocuk isi de tabi ayri bi hüzün. RABBIM yardimcisi olsun herkesin canimEvet haklisin. Yeni mi evlisiniz. Cocuk yok heralde..
Heeeeyt be motive makinesi bacim gelmisAynen kuzuuu Tig bile bizden iki beden büyüktür beee
Benim de niyetim o isteAmaniin acisi kotu cikmasin
Hahahahah heee oda tamam dicekti laa büyük gorümce oluncaaDur ben bi
Arkadasa bakip cikicam diyeydin
Kusura bakma canim. Sizleri tanimk amacli soruyorum. .Hayir 4 seneye yaklastik.. cocuk isi de tabi ayri bi hüzün. RABBIM yardimcisi olsun herkesin canim
Tamam bak hemen bak canim
Buyuk gorumcede akan sular durulyrHahahahah heee oda tamam dicekti laa büyük gorümce oluncaa
Gene yaramazlik peşinde bak bu saatte yemek adi mi verilir len dadlu aci Kovacaz seni pcolular olarak gorecen gününüBacilar ben gelirim 1 sate adama kiymali yumurta yapcam öptüm hepinzi
bn senden kotu cikarsa diye demistim emmeBenim de niyetim o iste
Sagol canim ya estaģfirullah sizin guzellikleriniz.. burdaki arkadaslarimin hepsi oyle..cirkinim cirkin valla gormeyen kalmadi gulizar sayesinde :))Kusura bakma canim. Sizleri tanimk amacli soruyorum. .
Anammm gordum gulcemalinii. Masallh cok hossunn
Büyük küçük ne fark eder kiz örümcek örümcektirHahahahah heee oda tamam dicekti laa büyük gorümce oluncaa
Aynn canımm küçük görümcemle süper aram ama büyükle öyle olamıyom yinede süper aramızz ona sıkıntımı anlatamamBuyuk gorumcede akan sular durulyr
Yoooggg canımmmm bennn aaaaSagol canim ya estaģ.. cirkinim cirkin valla gormeyen kalmadi gulizar sayesinde :))
Senide gorek canim sende koy .Sen nerde oturuyosun bebeKusura bakma canim. Sizleri tanimk amacli soruyorum. .
Anammm gordum gulcemalinii. Masallh cok hossunn
Valla bende varrrr küçükkk süper büyükte iyi ama mesafe varrBüyük küçük ne fark eder kiz örümcek örümcektir