- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #5.861
Kızz bi anda görümcem geldiii napanmMiis olmiyy ama byle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızz bi anda görümcem geldiii napanmMiis olmiyy ama byle
Nergisim dogru soze ne denir dimi ama
YYine gornedimm
Hadi hadi 2sny koy görem nur cemalini hadiii kırmaa meniiDovecem ha senden cikaricam butun duygusalligim doverek sevicem
Dogri denirNergisim dogru soze ne denir dimi ama
Vanda kac yildr ikamet ediosunuz canim. Sever misin orayi. Ben gezi amacli gelmistim esimle flort ettigimiz donm. Bn cok sevmistim oralariDovecem ha senden cikaricam butun duygusalligim doverek sevicem
Aynen kuzuuu Tig bile bizden iki beden büyüktür beeeNergisim dogru soze ne denir dimi ama
Tovbe estağ la havle vela tobe tobeHadi hadi 2sny koy görem nur cemalini hadiii kırmaa menii
Amaniin acisi kotu cikmasinMerak etme koyverir miyim hiç. Iyice surunsun
Hadi lemnnnn yalvarim miiiTovbe estağ la havle vela tobe tobe
Biri misss i tuttsun
Canm yeni ilk senemiz daha bitmedi. Bende sevdim buralari ama iste gurbet zorVanda kac yildr ikamet ediosunuz canim. Sever misin orayi. Ben gezi amacli gelmistim esimle flort ettigimiz donm. Bn cok sevmistim oralari
Kiz nasi tutak biz onu dombik o biz iğne kadar
Cok mantikliDogri denir
Tamam koyucam kiz durHadi lemnnnn yalvarim miii
Bukk koyyyyyTamam koyucam kiz dur
Giz anlamafin heral sen dombiksin biz igneyiz
Evet haklisin. Yeni mi evlisiniz. Cocuk yok heralde..Canm yeni ilk senemiz daha bitmedi. Bende sevdim buralari ama iste gurbet zor
Ruyalarimda goruyorum sevdiklerimi bazen toplu sekildd yemek yiyoruz filan yoksa gezdm ettm guzel vakit geciriyoruz sukur.
Tamam bak hemen bak canimÇa
Bukk koyyyyy