- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #5.821
Kiz ben garismam kari koca arasina girilmez sora dayagi ben yerimButun kk gelsin ne varsa toplayin getirin sopa cimbiz bi kendine gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ben garismam kari koca arasina girilmez sora dayagi ben yerimButun kk gelsin ne varsa toplayin getirin sopa cimbiz bi kendine gelsin
Nereye uzaklasti kiz seninkiYa gidiver nolcak benimki simdi uzaklasti ya kimse ayri kalmasin modundayim haha duygusalim sanirim suan
Ahahha aynen bizimki uyumaz kolay kolay da yorgundu baya nadir uyur burda ama uyudunmu zor kaldiriom tartisioz bu kere ağladım ama:)))ama ilgilenir o baska cocuk olursa nasıl olur bilmem bazi huylari benide gicik ederAhanda bi okuz daha. Yahu aksama kadar yol gozluyoruz insan bi der gidiyimde biraz sohbet edelim guzel vakit gecirelim. Inan bugun esim hic eve gelmemis gibi hissettim.
Yimen giiz okadar kadin doveriz herhalKiz ben garismam kari koca arasina girilmez sora dayagi ben yerim
Goreve gitti canimNereye uzaklasti kiz seninki
Servisten gelmek bilmeyen telim var aslında ama buna mum oldum napacamm bakacamm mecbureKadiin ya isde kiymet biliyo
Hosbulduk asker esiKaprisli hosgeldin ya yeni gordum naber :)
Valla yarin cikip gidecem bacima. Eve gelince bi basina oturmak neymis görsün bakalim.Ahahha aynen bizimki uyumaz kolay kolay da yorgundu baya nadir uyur burda ama uyudunmu zor kaldiriom tartisioz bu kere ağladım ama:)))ama ilgilenir o baska cocuk olursa nasıl olur bilmem bazi huylari benide gicik eder
Gelioz kafasina boruyu geçircem hepsininValla bnim boyle adamlari bogasim geliyo bizde limoniyiz esimle hemide haftalardir kucuk olsa yatirip dovcem o derece
Aanaa. Kiz sen nerdesin o nerde. Asker faln mi esin. Ne kadar suruyo bu isGoreve gitti canim
Allah razi olsun.. insallahhh..Servisten gelmek bilmeyen telim var aslında ama buna mum oldum napacamm bakacamm mecbure
Hosbulduk asker esi
Senin eşin bu ülkede herkesin duasini birden alıyor
Esini ve silah arkadaslarini rabbim korur inşallah
Sen merak etme
Sabret,dua et
Dene korkar belki:))Valla yarin cikip gidecem bacima. Eve gelince bi basina oturmak neymis görsün bakalim.
Yok ya emnyt benm esim. Ben vandaym tayinde esim bingole gitti 1 guncuk Rabbim kismet ederse gelicek insallah ne biliyim hassasiyet osteAanaa. Kiz sen nerdesin o nerde. Asker faln mi esin. Ne kadar suruyo bu is
Iveeet isde bu geciiirGelioz kafasina boruyu geçircem hepsinin
Accikta susleniyim beni gorunce içi erisinDene korkar belki:))
Kadiniz kuzm hepimizde var o bende ole olursun oku bol bol: ))Yok ya emnyt benm esim. Ben vandaym tayinde esim bingole gitti 1 guncuk Rabbim kismet ederse gelicek insallah ne biliyim hassasiyet oste
kiz bnde kac ay dedim. Hepi topu bi guncuk muuYok ya emnyt benm esim. Ben vandaym tayinde esim bingole gitti 1 guncuk Rabbim kismet ederse gelicek insallah ne biliyim hassasiyet oste
Haha yavaş T Tatlianne20 milletin eli armut toplamaz sana da baska biseyler gecer gulumIveeet isde bu geciiir
Erirmi vururmi bilmemAccikta susleniyim beni gorunce içi erisin
Seni gidiii fazla suslenme amanin adam dellenmesinAccikta susleniyim beni gorunce içi erisin
Tereddut ediyor insan iste gulme ayolkiz bnde kac ay dedim. Hepi topu bi guncuk muu