• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya canim istemsizce guldum ya k.bakma hala orda uyuyo diyince gulesim geldi.Bitane durt kalksin heey sabah oldu de yada cek dusur kac ordan kndi duusdu sanir
:D hahaaa. Bak bu sinirle bile guldum vallahaa... sekerim bi kc gundur limoniyiz o yuzden bilerek yapio. Acaba yarin cikip kizkardesimemi gitsem bnde. Tum gun orda kaliyim. Gecede gec saatte gelip uyuyim hmn anlasin.

Brcetem okuyal
Ya canim istemsizce guldum ya k.bakma hala orda uyuyo diyince gulesim geldi.Bitane durt kalksin heey sabah oldu de yada cek dusur kac ordan kndi duusdu sanir
Ahahah benim adamda 8 den beri yatiyor koltukta bi lavaboya kalkti on bucukda sabah zannetti iceri geçti hadi yatalim deidm birazdaha dur acelesi yok dedi bende ellemedim isiklar sönük ben kek yiyim tv oda horlayarak uyuyor bigun rahat uyudu ellemedim:))

:KK70: hahaaa. Bak bu sinirle bile guldum vallahaa... sekerim bi kc gundur limoniyiz o yuzden bilerek yapio. Acaba yarin cikip kizkardesimemi gitsem bnde. Tum gun orda kaliyim. Gecede gec saatte gelip uyuyim hmn anlasin.
Valla bnim boyle adamlari bogasim geliyo bizde limoniyiz esimle hemide haftalardir kucuk olsa yatirip dovcem o derece

Brcetem okuyal

Ahahah benim adamda 8 den beri yatiyor koltukta bi lavaboya kalkti on bucukda sabah zannetti iceri geçti hadi yatalim deidm birazdaha dur acelesi yok dedi bende ellemedim isiklar sönük ben kek yiyim tv oda horlayarak uyuyor bigun rahat uyudu ellemedim:))
Ahanda bi okuz daha. Yahu aksama kadar yol gozluyoruz insan bi der gidiyimde biraz sohbet edelim guzel vakit gecirelim. Inan bugun esim hic eve gelmemis gibi hissettim.

Brcetem okuyal

Vay anam vay adamlar pert.Kek dık agzina kiz adamlari baska eve goturup kotsak haberleri olmucak heralde:KK70:

Back