- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #5.801
Cocuk bi annenin oluyor baba yan gelip yatiyor ama annelik iste sirtini donemiyorsun.. kuş koy esinin kafasina gagalaya gagalaya uyandirHosbuldum datlumm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuk bi annenin oluyor baba yan gelip yatiyor ama annelik iste sirtini donemiyorsun.. kuş koy esinin kafasina gagalaya gagalaya uyandirHosbuldum datlumm.
hahaaa. Bak bu sinirle bile guldum vallahaa... sekerim bi kc gundur limoniyiz o yuzden bilerek yapio. Acaba yarin cikip kizkardesimemi gitsem bnde. Tum gun orda kaliyim. Gecede gec saatte gelip uyuyim hmn anlasin.Ya canim istemsizce guldum ya k.bakma hala orda uyuyo diyince gulesim geldi.Bitane durt kalksin heey sabah oldu de yada cek dusur kac ordan kndi duusdu sanir
Ahahah benim adamda 8 den beri yatiyor koltukta bi lavaboya kalkti on bucukda sabah zannetti iceri geçti hadi yatalim deidm birazdaha dur acelesi yok dedi bende ellemedim isiklar sönük ben kek yiyim tv oda horlayarak uyuyor bigun rahat uyudu ellemedim:))Ya canim istemsizce guldum ya k.bakma hala orda uyuyo diyince gulesim geldi.Bitane durt kalksin heey sabah oldu de yada cek dusur kac ordan kndi duusdu sanir
Nergissss sss balim diyet ne alemde ondan haber verHosbuldum bercestem gülüm çok şükür sen nasilsin
Iyim iste hamdolsun diyelim kuzum nabalim seni bekliyorz )Hosbuldum bercestem gülüm çok şükür sen nasilsin
Cocuk bi annenin oluyor baba yan gelip yatiyor ama annelik iste sirtini donemiyorsun.. kuş koy esinin kafasina gagalaya gagalaya uyandir
Kiz normalde cok ilgilidr allh var da. Bi kc gundr limoniyiz gicikligina yapio.Cocuk bi annenin oluyor baba yan gelip yatiyor ama annelik iste sirtini donemiyorsun.. kuş koy esinin kafasina gagalaya gagalaya uyandir
Kadiin ya isde kiymet biliyoAminn cumlemizden insalla♥♥
Gözüm gibi bakiyorum hemde:-D:-D
Kaprisli hosgeldin ya yeni gordum naber :)Aminn cumlemizden insalla♥♥
Gözüm gibi bakiyorum hemde:-D:-D
Valla bnim boyle adamlari bogasim geliyo bizde limoniyiz esimle hemide haftalardir kucuk olsa yatirip dovcem o derecehahaaa. Bak bu sinirle bile guldum vallahaa... sekerim bi kc gundur limoniyiz o yuzden bilerek yapio. Acaba yarin cikip kizkardesimemi gitsem bnde. Tum gun orda kaliyim. Gecede gec saatte gelip uyuyim hmn anlasin.
Mutlaka oyledir. Arada olur ya bak kocisine laf ta soyletmez :)) bilerek soyledim canim.. sende git yanina uzaniver uyanir belkimKiz normalde cok ilgilidr allh var da. Bi kc gundr limoniyiz gicikligina yapio.
yardima gelelimmiValla bnim boyle adamlari bogasim geliyo bizde limoniyiz esimle hemide haftalardir kucuk olsa yatirip dovcem o derece
Ahanda bi okuz daha. Yahu aksama kadar yol gozluyoruz insan bi der gidiyimde biraz sohbet edelim guzel vakit gecirelim. Inan bugun esim hic eve gelmemis gibi hissettim.Brcetem okuyal
Ahahah benim adamda 8 den beri yatiyor koltukta bi lavaboya kalkti on bucukda sabah zannetti iceri geçti hadi yatalim deidm birazdaha dur acelesi yok dedi bende ellemedim isiklar sönük ben kek yiyim tv oda horlayarak uyuyor bigun rahat uyudu ellemedim:))
Vay anam vay adamlar pert.Kek dık agzina kiz adamlari baska eve goturup kotsak haberleri olmucak heraldeBrcetem okuyal
Ahahah benim adamda 8 den beri yatiyor koltukta bi lavaboya kalkti on bucukda sabah zannetti iceri geçti hadi yatalim deidm birazdaha dur acelesi yok dedi bende ellemedim isiklar sönük ben kek yiyim tv oda horlayarak uyuyor bigun rahat uyudu ellemedim:))
Ben de geceyi bekliyom gündüz firsat olmuyorIyim iste hamdolsun diyelim kuzum nabalim seni bekliyorz )
Vay anam vay adamlar pert.Kek dık agzina kiz adamlari baska eve goturup kotsak haberleri olmucak heralde
hahaa. Yok valla. Yapmasaydi yapmio derdim. Yigidi oldur hakkini yeme demisler. .. hiiiihhh hayatta gitmem.. atara atar gidere gider bizde kuzummMutlaka oyledir. Arada olur ya bak kocisine laf ta soyletmez :)) bilerek soyledim canim.. sende git yanina uzaniver uyanir belkim
Butun kk gelsin ne varsa toplayin getirin sopa cimbiz bi kendine gelsinyardima gelelimmi
Ahah aynen ama kek yaptim dedim benim sevmediğimi biliyon dedi sevmez:)Vay anam vay adamlar pert.Kek dık agzina kiz adamlari baska eve goturup kotsak haberleri olmucak heralde
Ya gidiver nolcak benimki simdi uzaklasti ya kimse ayri kalmasin modundayim haha duygusalim sanirim suanhahaa. Yok valla. Yapmasaydi yapmio derdim. Yigidi oldur hakkini yeme demisler. .. hiiiihhh hayatta gitmem.. atara atar gidere gider bizde kuzumm