• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplu yazayim malum biz yaşlılar eski tuşlu telefon kullaniyoruz:KK12::KK12:

Çok tatlisiniz yaa :KK200::KK200:
Maşallah size:nazar::nazar:

Sanırım aranizda bebek bekleyen arkadaşlarım var,
Rabbim sizlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:dua::dua::dua:
Ay canim ya sagolasin dort bes kisi bebek isteyen var Allah razi olsun .Tuslu telefonuna iyi bak

Hayırdır kuzm hemn bi yer açın gel buraya dinliyoruz seni evet
Ayy cok tatlisin valla :KK200::KK200:
Benim herif sinirimi bozdu. Tum gun cocuk beni yedi bitirdi esim gelsinde ben biraz rahatliyim dedim. Beyefendi 6 da geldi yemk cay fln derkn 8 de kanepede uyuyakaldi hala orada uyuyo. Defalarca cagrdim. Kalk biraz oyaln oglunla mahgetti beni diye hiiccc tinlamadi bile. Bnde oyle icerde biraktim uyandrmadan. Yatagima gldim.

Benim herif sinirimi bozdu. Tum gun cocuk beni yedi bitirdi esim gelsinde ben biraz rahatliyim dedim. Beyefendi 6 da geldi yemk cay fln derkn 8 de kanepede uyuyakaldi hala orada uyuyo. Defalarca cagrdim. Kalk biraz oyaln oglunla mahgetti beni diye hiiccc tinlamadi bile. Bnde oyle icerde biraktim uyandrmadan. Yatagima gldim.
Ayy canım kiyamam sana ya kimse anlamaz seni gülüm be onlar zannediyor biz yatioz hep çalışıyorlar ya burnumuzdan getiriyorlar ah canım benim cocuk yok ama hissede biliyom gülüm..

Ya canim istemsizce guldum ya k.bakma hala orda uyuyo diyince gulesim geldi.Bitane durt kalksin heey sabah oldu de yada cek dusur kac ordan kndi duusdu sanir

Canim ne denir ki her ailede olur boyle şeyler tuz biber iste

Back