- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #5.761
Az sonra bi cosarsak anlariz uykusu gelmismi gelmemismiUykuyu da göndermiş galiba kutuya mi göçün uykuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az sonra bi cosarsak anlariz uykusu gelmismi gelmemismiUykuyu da göndermiş galiba kutuya mi göçün uykuyu
Tutututuutu masallahhhhhhSizin guxelliginiz kizlar yaa masallah topigimiz gozelllmi gozeell madallah tü
Niye canim kisa sureli uzun olsa napcanYaw icim bi kotu oldu kizlar agladm yaa
Hoşgeldin gece ilerlesin biz pişman ederiz geldiğine merak etme
Kız ne edecem bizeee keserim seniq bak bilirler mavisim nergisim bcrestem korkarlar benden
Olmayiz olmayiz bu gozler neler gordu beee valla bal kaymak olursun yaninda
Niye yavrimm ne olduYaw icim bi kotu oldu kizlar agladm yaa
Hoşgeldin bebemSlm canlar. Bn geldim
Yaaaa kisaligindan degil korktum ne biliyim off mal gibiyim suan afedersinzNiye canim kisa sureli uzun olsa napcan
Inşallah canim inşallah aminn ❤Toplu yazayim malum biz yaşlılar eski tuşlu telefon kullaniyoruz
Çok tatlisiniz yaa
Maşallah size
Sanırım aranizda bebek bekleyen arkadaşlarım var,
Rabbim sizlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Noldu kuzucum hayrola? Çok güzelsin masaAllah yakından oldu bu kez ,kaldir hadi kimseler görmedenYaw icim bi kotu oldu kizlar agladm yaa
Hosgeldin cano
Hosbuldum sekerler..selam canim aha bi gececi daha
Vaş bercesteden mal kelimesi .Allaha emanet olsunlar canim okuyalim mi hep beraberYaaaa kisaligindan degil korktum ne biliyim off mal gibiyim suan afedersinz
Amin ecmain,tesekkur ederiz o sizin tatliliginiz efenimToplu yazayim malum biz yaşlılar eski tuşlu telefon kullaniyoruz
Çok tatlisiniz yaa
Maşallah size
Sanırım aranizda bebek bekleyen arkadaşlarım var,
Rabbim sizlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
En guzeli gece .Hayir ola noldu anlat baciiHosbuldum sekerler..
Mavishim biliosun bn gundiz hic takilmiom kk ya. Oldum olasi gececiyim
. Biraz da sinirlerim bozuk kafa dagtmaya geldim aslinda
Hayırdır kuzm hemn bi yer açın gel buraya dinliyoruz seni evetHosbuldum sekerler..
Mavishim biliosun bn gundiz hic takilmiom kk ya. Oldum olasi gececiyim
. Biraz da sinirlerim bozuk kafa dagtmaya geldim aslinda
Hosbuldum balimmm:*Hoşgeldin bebem
Ne olmus giVaş bercesteden mal kelimesi .Allaha emanet olsunlar canim okuyalim mi hep beraber
Halimi anlatmak icin dedim.. gidip donmezse yaa diyeee korktum ne bliyim ay ben niye bole oldum yaaaaa okuyun litfenVaş bercesteden mal kelimesi .Allaha emanet olsunlar canim okuyalim mi hep beraber
Yaaaa kisaligindan degil korktum ne biliyim off mal gibiyim suan afedersinz
Esim goreve gitti canim bingole o yuzdenNe olmus gi