- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #5.721
Eee yaptum birazzz:)Hosbuldum dadlum yoklugumda yaramazlik ettin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee yaptum birazzz:)Hosbuldum dadlum yoklugumda yaramazlik ettin mi
Sen gormedinmi bercesteyi daha once canisBerceste fotonu kaldirinca girdigim için avatarinda küçücük gorebildim sonra değişti foto :)
Dadlu bak zati dun senin yüzünden sesim kisildi bagirtma beni leeeenEtti ortmenim dov bunu manti yidi kek yapti hemide zebrali zebra kesti
Pisman olanilme ihtimaliniz cok yiksek uyarayimAaa ayipsin gelmediğin kapahat sende buyur aramiza
Aynen mavisim yaaa sizsiz cık olmirValla bizde ozledik yav biyanimiz eksik hep
Hoşgeldin gece ilerlesin biz pişman ederiz geldiğine merak etmePisman olanilme ihtimaliniz cok yiksek uyarayim
Kız ne edecem bizeee keserim seniq bak bilirler mavisim nergisim bcrestem korkarlar bendenPisman olanilme ihtimaliniz cok yiksek uyarayim
Gel buraaa yaklaş yaklaşEee yaptum birazzz:)
Bensiz miAynen mavisim yaaa sizsiz cık olmir
Kapisalim mi acuuuKız ne edecem bizeee keserim seniq bak bilirler mavisim nergisim bcrestem korkarlar benden
Baskanim missle bu yedile agladim yine yidile bnde seni bekledim nedem gariiDadlu bak zati dun senin yüzünden sesim kisildi bagirtma beni leeeen
sensiz mavissiz gulsuz bercestesiz olmuyohele sensiz ineksiz geç olmirBensiz mi
Valla olmuyo ayrilik falan olsa niderik bn bulurum seni emmeAynen mavisim yaaa sizsiz cık olmir
Aaaaaa olmiyirr amaaaa inek falan saygı duyun bana cezasi var:)))sensiz mavissiz gulsuz bercestesiz olmuyohele sensiz ineksiz geç olmir
Olmayiz olmayiz bu gozler neler gordu beee valla bal kaymak olursun yanindaPisman olanilme ihtimaliniz cok yiksek uyarayim
Vay miss de suca karisti hee yardim ve yatak liktan gitti H M hakime hanim dadluyla missin muebbetle yargilanmasini RecA ediyorum sizdenBaskanim missle bu yedile agladim yine yidile bnde seni bekledim nedem garii
Gittimi esin canimBurdayim kizlae
OlurrrrrKapisalim mi acuuu